Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν τον γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου!

Έχουμε την επίσημη ημερομηνία του γάμου! Έσκασε τώρα!

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν τον γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου!

Στην παραλία πόζαρε η Ελένη Χατζίδου και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, λίγο πριν τον γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη Χατζίδου εκμεταλλεύτηκε τον σχετικά καλό καιρό και έκανε την βουτιά της στη θάλασσα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Ετεοκλή Παύλου.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γάμος

Μάλιστα σας έχουμε και την επίσημη ημερομηνία που θα παντρευτούν! Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου.

Ετεοκλής Παύλου: Το φιλί στο στόμα και οι πιο τρυφερές ευχές στην Ελένη Χατζίδου: «Σού υπόσχομαι ότι...»

Ο Ετεοκλής Παύλου έστειλε τις πιο όμορφες ευχές στην Ελένη Χατζίδου για τη γιορτή της, ποστάροντας μάλιστα και μία φωτογραφία με ένα τους καυτό φιλί στο στόμα!

Τα τρυφερά λόγια στη γυναίκα της ζωής του!

Σήμερα η Ελένη Χατζίδου γιορτάζει και ο αγαπημένος της Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος σύντομα θα γίνει και μπαμπάς της έστειλε τις πιο όμορφες ευχές.

«Χρόνια πολλά στην γυναικα της ζωής μου στην Ελένη μου , Σου υπόσχομαι κάθε μέρα να σου την κάνω γιορτή για το υπόλοιπο της ζωής μας, να σε έχω ευτυχισμενη για μια ολόκληρη ζωή , πάντα θα σου είμαι ευγνώμων για την μπεμπουλα μας και θα είμαι διπλα σας για πάντα , ο σύζυγος σου και σύντομα μπαμπάς !!!», έγραφε το μήνυμα!

Δείτε την ανάρτησή του

Ετεοκλής Παύλου: H αποκάλυψη για το γάμο με την Ελένη Χατζίδου και ο ρόλος του Μουτσινά!

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου και έγινε μια αποκάλυψη. Ρόλο έπαιξε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο τους παιδάκι και το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο για την νέα αρχή στη ζωή τους που θα έρθει σε λίγους μήνες.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του σχολίασε το γεγονός και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να απαντήσει κάνοντας αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα είναι πολιτικός αγαπημένε μου. Αν πετάξεις ρύζι βλέπω το Δήμαρχο να σε κυνηγάει. Αποδεχόμαστε την πρόκληση για τον θρησκευτικό γάμο, με το που γεννηθεί η μπουμπού μας. Η ποσότητα ρυζιού που θα δοθεί σε σένα ειδικά όμως, θα έχει ελεγχθεί πριν».

undefined

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Δείτε για πρώτη φορά την αγγελία του γάμου τους!

Μόλις έσκασε η αγγελία του γάμου της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου! Δείτε την πρώτοι, στο Youweekly.gr!

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ως είθισται.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα «Καθημερινή» και αναφέρει ότι το Μυστήριο θα γίνει στο Μοσχάτο Αττικής, δηλαδή στην περιοχή όπου δηλώνει ότι κατοικεί ο personal trainer.

Δείτε την:

Η αγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Εμείς να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον!