Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός: «Άντε γ@@@σου αλήτη»!

Αδιανόητο ξέσπασμα! Έγινε έξαλλος!

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός: «Άντε γ@@@σου αλήτη»!

Ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα έκανε πασίγνωστος ηθοποιός στα social media, βρίζοντας συνάδελφο του και αποκαλώντας τον αλήτη.

Με μια ανάρτηση του τον κατακεραύνωσε!

Ο λόγος για τον Jashon Momoa τον ηθοποιό που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά Game of thrones. Ο ηθοποιός είδε το φινάλε της σειράς και έγινε έξαλλος, όπως και χιλιάδες κόσμος παγκοσμίως, αφού το τέλος δεν του άρεσε. Και συγκεκριμένα το σημείο που ο Τζον σκοτώνει στην Καλίσι και στην συνέχει πάει στο μαύρο κάστρο.

Έκανε live στο Instagram και κατέγραψε τις αντιδράσεις του. «Άντε γ@@@σου αλήτη!», ήταν η πρώτη του αντίδραση, ενώ όταν είδε ότι ο Τζον επιστρέφει στη Νυχτερινή Φρουρά είπε: «Για να καταλάβω. Επιστρέφεις σε ό,τι στο διάολο έκανες από την αρχή, και σκοτώνεις την Καλίσι; Θεέ μου! Πρέπει να πάω σε ένα μπαρ και να πλακωθώ με κάποιον».

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός

Ξέσπασε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπά: «Έχω δεχτεί απειλές, ότι θα έρθουν σπίτι μου και θα με γ@@»!

Ξέσπασε ο ηθοποιός με αφορμή τις βρισιές που δέχεται επειδή μιλάει υπέρ των ομοφυλόφιλων, λέγοντας πως τον απειλούν ότι θα πάνε σπίτι του και θα τον γ@@.

Ο ίδιος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τα όσα άσχημα σχόλια δέχεται.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

undefined

Τον τελευταίο καιρό οι δηλώσεις σου γίνονται αντικείμενο σχολίων και συζήτησης.

Ακριβώς, γίνονται αντικείμενο σχολίων και μερικές φορές εχθρικών σχολίων. Έχω εισπράξει τέτοιο μπούλινγκ ειδικά τελευταία επειδή λέω τις ιδέες μου. Μέσω των ιδεών μου ποιώ ήθος. Οι ιδέες μου μπορεί κάποιες φορές να είναι ακραίες, αλλά κανένας δεν μπορεί να κλείσει το στόμα κανενός. Ποτέ δεν βρίζω, όμως έχω εισπράξει πάρα πολύ βρισίδι. Μέσα από site του internet μπαίνουν αντιδημοκρατικοί, κομπλεξικοί και φασιστοειδείς άνθρωποι και βρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο την ιδεολογία του άλλου. Μάλιστα, χρησιμοποιούν ως σκωπτικό τον γκέι χαρακτήρα που έχω παίξει στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης».

undefined

Το πιο οξύ σχόλιο που σε έχει ενοχλήσει ποιο είναι;

Έχω δεχθεί μέχρι και απειλές, ότι θα έρθουν κάτω από το σπίτι μου να με @@. Πιστεύω ότι η γη θα ήταν καλύτερη χωρίς σύνορα, πιστεύω στις εθνικότητες, αλλά αγαπώ πάρα πολύ την πατρίδα μου. Είμαι υπέρ της Μακεδονίας και της ελληνικότητάς της, γι’ αυτό με έχουν βρίσει οι αριστεροί. Είμαι άθρησκος και με βρίζουν οι δεξιοί. Μιλάω υπέρ των ομοφυλόφιλων και με βρίζουν οι αντρακλαράδες.