Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Το δημόσιο άδειασμα σε δημοσιογράφο!

Άδειασε κορυφαίο όνομα!

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Το δημόσιο άδειασμα σε δημοσιογράφο!

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου και έκανε ένα δημόσιο άδειασμα σε γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο.

Αφορμή, ήταν ένα σχόλιο ακροατή στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σταμάτησε για να απαντήσει στον «φίλο, τον Σπύρο», λέγοντας:

«Να συνεχίζεις να διαβάζεις τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στα Νέα και στο Βήμα, γιατί έτσι θα… μαθαίνεις και τι λέει ο Σημίτης».

«Άλλωστε αυτός ο δημοσιογράφος ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη», πρόσθεσε ο κ. Χατζηνικολάου, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και το όνομα του δημοσιογράφου: «Αυτός που μου γράφεις εδώ το όνομά του, ο Πρετεντέρης ντε, που ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη ως μη όφειλε. Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν συμμετέχουν σε πρωινούς καφέδες αρχηγών και πρωθυπουργών» ενώ κατέληξε λέγοντας «Βέβαια, εσχάτως παίζει τον δεξιό».

(Με πληροφορίες από ethnos.gr)

Νίκος Χατζηνικολάου: Το βέτο στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και το μεγάλο αγκάθι! Μένει ή φεύγει;

Τηλεοπτικό παρασκήνιο σας έχω σήμερα για τον ΑΝΤ1! Ποιο είναι το βέτο που έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη συνεργασία του με το κανάλι και το μεγάλο αγκάθι μεταξύ τους! Μένει ή φεύγει; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση! Σοβαρός, μετρημένος, άψογος επαγγελματίας και πάνω από όλα σκληρός διαπραγματευτής....


Τόσο σκληρός, που όταν έμαθε ότι ο Ενικός που είχε συμφωνήσει να παρουσιάζει στο κανάλι, πάει τελικά για την ερχόμενη σεζόν τους έθεσε βέτο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog ο Νίκος δεν χάρηκε καθόλου με τα νέα αυτά και ξεκαθάρισε ότι δεν θα έχει κάποια άλλη ανάμειξη την προεκλογική περίοδο στο κανάλι! Βλέποντας τις τηλεθεάσεις που σημειώνουν τα πολιτικά τοκ σόου από το Μαρούσι, αποφάσισαν οριστικά να μεταθέσουν την προβολή της εκπομπής που είχαν υποσχεθεί στον γνωστό άνκορμαν, αλλά και ο Νίκος δεν μάσησε και απάντησε με το δικό του τρόπο.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου

Ωστόσο, σαν πολύ σωστός επαγγελματίας ο Νίκος για μια ακόμα σεζόν ξεχώρισε πολύ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (Δείτε ενδεικτικά τη χθεσινή του τηλεθέαση) και φυσικά δέχτηκε με χαρά να παρουσιάσει την βραδιά των εκλογών, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση πως θα σκίσει!

Ο στόχος του είναι η πρωτιά και για να δείξει ότι και με τον Ενικό θα σάρωνε αλλά και για να δείξει στο κανάλι ότι το όνομα του είναι εγγύηση! Όσο για τα σενάρια που ακούγονται πως ο ίδιος εκνευρίστηκε τόσο, που ξεκίνησε συζητήσεις με άλλους σταθμούς, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας αφού έχει συμβόλαιο και για του χρόνου!

ANT1: «Εκτός ελέγχου» ο Νίκος Χατζηνικολάου! (Αποκλειστικό)

Όντως ο Νίκος Χατζηνικολάου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είναι πλέον «εκτός ελέγχου» με αυτά που κάνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Και είναι «εκτός ελέγχου», διότι κατάφερε να ανέβει 4,5 μονάδες από την αρχή της σεζόν έως και τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τις καθημερινές ξεκίνησε το Σεπτέμβριο με νέα ώρα μετάδοσης στις 19.30 με ποσοστό 13,7 στο κοινό 18-54 και διαγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία έκλεισε τον Απρίλιο με ποσοστό 18,2!

Ενδεικτικό μάλιστα, τον τελευταίο μήνα με την άνοδο του πολιτικού θερμομέτρου οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 ήταν το μόνο δελτίο (μαζί με το Open που είδε αύξηση κατα 0,9), που ανέβασε τα ποσοστά του κατά 1,1!!! Έναντι των υπολοίπων σταθμών που κινήθηκαν πτωτικά.

Τον Απρίλιο ο Αlpha σημείωσε τηλεθέαση 18,3, έναντι 19,4 το Μάρτιο, το Star 16,3 έναντι 17,3, ο Σκάι 8,8 έναντι 9,3 ενώ το Οpen έκανε 5,6 έναντι 4,7!

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 ανοίγουνε σαμπάνιες καθώς βλέπουνε πως η επένδυση στο πρόσωπο, το όνομα και το brand του Νίκου Χατζηνικολάου έχει μέλλον και αποδίδει!