Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία στο Instagram που έφερε αντιδράσεις!

Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία στο Instagram που έφερε αντιδράσεις!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη έφερε τις αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Η παρουσιάστρια έχει γίνει καθημερινή χρήστης και μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Το πρωί του Σαββάτου η παρουσιάστρια του Alpha tv δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία και οι αντιδράσεις των follower της ήταν πολλές και όλες θετικές, αφού δεν σταμάτησαν να της λένε όμορφα λόγια.

Τα like όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή!

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος στην αγωνία της! Οι δύσκολες ώρες και η λύτρωση...

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τέλος στην αγωνία της και η λύτρωση ήρθε μετά από δύσκολες ώρες....

Η ίδια, πέρασε ζόρικα το τελευταίο διάστημα αλλά επιτέλους χαμογελάει ξανά και έχει άλλωστε κάθε λόγο! Φυσικά όλον αυτόν τον καιρό, ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν δίπλα της, ώστε να την εμψυχώνει και να της κρατάει το χέρι....

Μιλάμε φυσικά για την αγωνία που πέρασε στα επαγγελματικά της, αφού η εκπομπή της στον Αlpha tv είχε αρκετά σκαμπανευάσματα τις τελευταίες μέρες, σε νούμερα τηλεθέασης!

Ωστόσο χτες, η Ελένη τερμάτισε με αρκετά υψηλά ποσοστά και επιτέλους μπορεί να κοιμάται ήσυχη! Δείτε αναλυτικά τα νούμερα της μεσημεριανής ζώνης:

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 24,2
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 18,6

OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 19,6

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις και την ανησυχία της παρουσιάστριας του ALPHA.

Μια ιδιαίτερη σχέση δένει την Ελένη Μενεγάκη και τις κόρες της, που όσο μεγαλώνουν γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Στην περίπτωση της Βαλέριας δε ακόμα περισσότερο αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που τις έχουν δει από κοντά, της μοιάζει εμφανισιακά αλλά και στο ταμπεραμέντο.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

«Η Μαρίνα είναι το μωρό μου, η Βαλέρια είναι το μικρό μου... Για μένα θα είναι πάντα το μωράκι μου! Έχω τρία κορίτσια και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα», έχει πει η παρουσιάστρια για τα παιδιά της, δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία πόσο τα λατρεύει, ενώ για τη Βαλέρια συγκεκριμένα έχει δηλώσει: «Έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει... ακόμα πιο πολύ!».

Η 11χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ήρθε στη ζωή της παρουσιάστριας μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο −όπως την έχει περιγράψει η ίδια− μετά τη δεύτερη αποβολή της και την άλλαξε με το εκφραστικό της χαμόγελο και τα καταγάλανα μάτια της.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Η «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης ήθελε μάλιστα παιδί που να έχει τα μάτια της, επομένως την περίοδο πριν μείνει έγκυος έλεγε στους συνεργάτες της: «Μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι…Ένας μόνο θα με κοιτάζει, ο Φαίδωνας (σ.σ. Κεφαλέας) με τα καταγάλανα μάτια».

Μπορεί να το έλεγε στην πλάκα, όμως τελικά είχε αποτέλεσμα και απόδειξη τα μάτια της Βαλέριας, που είδαν τον κόσμο για πρώτη φορά στις 28 Ιανουαρίου 2008.

«Είναι ο ανταποκριτής μου στο σπίτι»

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Η δουλειά της απαιτεί να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και από τα παιδιά της, ωστόσο τους αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το προηγούμενο, που το πέρασαν όλοι μαζί στα Άχλα κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές. Όσον αφορά τις καθημερινές, προσπαθεί να αναπληρώνει αυτό το κενό με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της... Βαλέριας.

Η 11χρονη κόρη της έχει μάθει να βγάζει φωτογραφίες την παρουσιάστρια, ενώ της στέλνει μηνύματα από το σπίτι την ώρα που κάνει εκπομπή. «Ο ανταποκριτής στο σπίτι μου, η κόρη μου η Βαλέρια, μου έστειλε μόλις τώρα βιντεάκι», έχει πει η Ελένη Μενεγάκη χαριτολογώντας σε ανύποπτη στιγμή.

Ο λόγος που επισκέφτηκαν τον δερματολόγο...

Την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή της συζήτησε το θέμα της ακμής στους ενήλικες, ωστόσο είχε προηγηθεί η δική της επίσκεψη στον δερματολόγο, μαζί με τη Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της! Αποκάλυψη τώρα για τις δερματικές παθήσεις!

Ο λόγος ήταν καθαρά προληπτικός, αφού σταδιακά η κόρη της μπαίνει στην εφηβεία και θέλει να προλάβει τυχόν δερματικές παθήσεις που εμφανίζονται σε εκείνη την ηλικία. Τα γονίδια είναι με το μέρος της μικρής, βέβαια, αφού η Ελένη Μενεγάκη δεν αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα στο παρελθόν, παρ' όλα αυτά θέλει να είναι όσο πιο προσεκτική γίνεται με τα παιδιά της.

Απέβαλε η Ελένη Μενεγάκη! Η κρυφή 5η εγκυμοσύνη και το βαρύ χτύπημα της μοίρας!

Αποκάλυψη βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη! Απέβαλε η παρουσιάστρια! Όλες οι λεπτομέρειες για την κρυφή 5η εγκυμοσύνη και το βαρύ χτύπημα της μοίρας...

Τι συνέβη;

Οι 6 εγκυμοσύνες, οι 2 αποβολές και τα 4 παιδιά - Το χρονικό

Είναι υπέροχη, είναι κούκλα, είναι μαμά, σύζυγός, κόρη και η γυναίκα που κάθε τηλεθεατής βάζει στο σπίτι του μέσα από την τηλεόραση!

Είναι η Ελένη τους, η Ελενίτσα τους -όπως την αποκαλούν- και όχι άδικα. Μέσα από τις εκπομπές της η όμορφη παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί προσωπικές στιγμές της, άλλοτε αστείες και άλλοτε συγκινητικές, με πολλούς από τους θαυμαστές της να ταυτίζονται μαζί της.

Βρίσκεται στην Ελληνική τηλεόραση από το 1991 και από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε όλοι μαζί παρακολουθήσει τον γάμο της, τον χωρισμό της, τις γεννήσεις των παιδιών της και αυτό που λίγοι θυμούνται την εξομολόγησή της για τις δυο αποβολές που είχε.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ότι πριν αποκτήσει τον Άγγελο είχε την πρώτη της αποβολή. Όπως και η ίδια ανέφερε τότε, ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν το πήρε βαριά, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. «Συνέβη όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων. Πάνω που έμαθα ότι είχα μείνει έγκυος, έμαθα ότι δε χτυπούσε η καρδιά. Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά” κλπ».

Έπειτα ήρθε ο Άγγελος στη ζωή της - Το δικό της rainbow μωράκι

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της!

Για όσους δεν το γνωρίζετε, rainbow ή αλλιώς μωρό ουράνιου τόξου ονομάζεται το παιδί που έρχεται μετά από μια αποβολή. Έτσι όπως έρχεται και το ουράνιο τόξο μετά από μια καταιγίδα. Ο Άγγελος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόμαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά.

Ακολούθησε η γέννηση της Λάουρας

Η Λάουρα γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και η Ελένη περίμενε πώς και πώς για το κοριτσάκι της. Η Λάουρα πια είναι 14 ετών, φορά 38,5 νούμερο παπούτσι και η μητέρα της λιώνει στην κυριολεξία κάθε φορά που μιλά για εκείνη στον αέρα της εκπομπής.

Πριν γεννηθεί η Βαλέρια είχε την 2η και πιο δύσκολη αποβολή στη ζωή της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη δεύτερη άτυχη εγκυμοσύνη της. «Είχα διαβάσει ότι εξομολογήθηκες ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής σου, που αφορούσε μια εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες που προβαλόμαστε από τα Μέσα είμαστε πιο ανοιχτές να το μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο. Συναντάμε ολοένα και περισσότερο συχνά σε ζευγάρια αποβολές ή παλίνδρομες κυήσεις. Βλέπω ότι πια το συζητάμε και βοηθάμε να “ξεκλειδώσει” μια γυναίκα που φοβάται να το πει. Επίσης, θεωρώ ότι πάντα πρέπει να πιστεύεις πως κάπου στο μέλλον θα έρθει το παιδί», είπε αρχικά η Ελένη αναφερόμενη στην τότε άτυχη εγκυμοσύνη της ψυχολόγου και συνέχισε, «Τη δεύτερη φορά που απέβαλα, ήταν λίγο πριν κλείσω τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά (από την πρώτη) ακόμα. Μάλλον ήταν επειδή η εγκυμοσύνη ήταν πιο προχωρημένη».

Βαλέρια - Το δεύτερο rainbow μωράκι της

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της!

Μετά τη δεύτερη αποβολή ήρθε στη ζωή της το δεύτερο rainbow μωράκι της, η γλυκιά Βαλέρια, που μάλιστα της μοιάζει πολύ. Έχει το εκφραστικό της χαμόγελο, τη χαρακτηριστική της τσιρίδα και τα υπέροχα μεγάλα γαλάζια της μάτια. Όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή της το 2012 με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούσε η Ζέτα Δούκα, Γράμμα σ’ένα παιδί που δεν γεννήθηκεποτέ, δεν το έβαλε κάτω. «Έκανα και τρίτο παιδί, και θα μπορούσα ίσως να έχω κάνει κι άλλα! Ήθελα πάρα πολύ! Δεν με κράταγε τίποτα. Ούτε η δουλειά, ούτε τίποτα».

...η Μαρίνα στη ζωή της

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα σε γιατρό με την κόρη της!