Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Βόμβα! Αγαπημένη ηθοποιός είναι σε σχέση!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Ένα νέο ζευγάρι έχουμε στην ελληνική showbiz.

Αγαπημένη ηθοποιός είναι σε σχέση και μίλησε για πρώτη φορά για το σύντροφό της.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγο, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News» και στον Βασίλη Μπουζιώτη.

Μα, τι «βόμβα» ήταν αυτή που έπεσε μέσα στον Μάιο! Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω από την είδηση της νέας σου σχέσης…
Μπορείς να ξεκινήσεις με το στοίχημα μου να παρουσιάσω σε μορφή μονολόγου το «Τρίτο Στεφάνι», αγαπημένε μου! Αλλά τέτοιος άνθρωπος είσαι! ΟΚ, είμαι σε μία καινούργια σχέση που με γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ξέρεις καλά πως το ζητούμενό μου είναι να απασχολώ τον Τύπο με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή, αλλά τι να κάνω που πέφτει φως σε αυτή… Δεν ανήκω σε αυτούς που παίζουν κρυφτό. Δεν μπορώ να κλειστώ, ας πούμε, σε ένα σπίτι και να μην απολαύσω μια μουσική παράσταση, όπως αυτή που παρακολούθησα με τον Σωτήρη (σ.σ. Χατζάκη) για να χαρούμε την Αλέκα Κανελλίδου με τον Γιώργο Χατζηνάσιο ή μια δουλειά φίλων. Δεν μου άρεσε ποτέ το κρυφτό.

νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Εκεί, λοιπόν, ένα δικό μας «λαγωνικό» σας απαθανάτισε αγκαλιά και έσκασε η «βόμβα». Δεν έπαθες κανέναν πανικό…
Δεν παθαίνω πανικούς με αυτά! Ήταν ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς φωτογράφους, και ήμασταν κι εμείς λίγο πιο αφημένοι. Μετά ήρθαν τα «κλικ» και μάθατε πως είμαι μαζί με τον Σωτήρη. Ε, δεν κάναμε και κανένα έγκλημα (σ.σ. γελάει)! Μόνοι μας ήμασταν και οι δύο – εγώ εδώ κι καιρό- κι εκείνος μόλις είχε βγει από μια σχέση – και ανακαλύψαμε μετά από χρόνια που συνεργαζόμασταν πως υπήρξε κάτι παραπάνω μεταξύ μας. Έκτοτε είμαστε μαζί. Φτάνει ως εδώ;

Συγκατοικείτε, όχι απλώς είσαστε μαζί;
Το «είμαστε μαζί» χωράει στο «συγκατοικούμε»! Για την ώρα περνάμε αρκετά βράδια μαζί. Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μας και ένα υπέροχο πλάσμα, γοητευτικό, πανέξυπνο.

Ζευγάρι ηθοποιοί του Τατουάζ! Τα καυτά φιλιά που τους πρόδωσαν!

Και όμως, ηθοποιοί από την σειρά Τατουάζ του Αlpha είναι ζευγάρι και έχουμε φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά που τους πρόδωσαν!

Για να σας βοηθήσουμε, θα πούμε ότι μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία, όμως είναι μαζί εδώ και καιρό και παραμένουν τρελά ερωτευμένοι! Ακόμα να τους βρείτε;

Ο λόγος για την Εύα και τον Σωκράτη στο «Τατουάζ»! Ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, ο Χριστόφορος Βλαχάκης και η Αλεξάνδρα Κωνστάντε είναι μαζί εδώ και καιρό και πλέον δεν το κρύβουν! Δείτε φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά τους αλλά και αποκλειστικό ρεπορτάζ από την σειρά:

Ζευγάρι ηθοποιοί του ΤατουάζΖευγάρι ηθοποιοί του ΤατουάζΖευγάρι ηθοποιοί του Τατουάζ