Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Χώρισα με την πρώην μου γιατί της...»!

Και πάλι ελεύθερος ο...

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Χώρισα με την πρώην μου γιατί της...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής χώρισε και αποκάλυψε τον λόγο!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open tv.

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμος ο οποίος, μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Χώρισε τραγουδιστής

«Φιλάω κορίτσια στο άσχετο μόνο αν το θέλουν! Με την Ελένη είμαστε πολύ κάλοι φίλοι, για πλάκα το κάναμε! Γενικά προσπαθώ να μην ασχολούμαι πολύ με τον ερώτα, με αποσπά από τη δουλειά. Είμαι πολύ περίεργος χαρακτήρας. Μπορεί να μην είμαι έτοιμος για σχέση και από το να πληγώνω κόσμο, καλύτερα μόνος μου. Χώρισα με την πρώην μου γιατί της έσπαγα τα νεύρα.Γενικά σπάω τα νεύρα σε πολύ κόσμο. Όταν σταματώ μια σχέση, σταματάω και τις επαφές. Μου έχουν στείλει άντρες φωτογραφίες και μου πρόσφεραν λεφτά. Κάνω block – delete!», είπε μεταξύ άλλων.

Σοκάρει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! Ο βιασμός σε νεαρή ηλικία....

Σοκάρει με τα όσα είπε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! Ο βιασμός που τον σημάδεψε και μάλιστα σε νεαρή ηλικία!

Πιο συγκεκριμένα, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, όταν ήρθε πρόσφυγας από την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα, μίλησε ο Τέρης Χρυσός, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά.

Είσαι Κωνσταντινουπολίτης, σωστά;

Ναι, γεννήθηκα στην Πόλη και το 1949, στα εννιά μου χρόνια, ήρθαμε διωγμένοι στην Ελλάδα και εγκατασταθήκαμε στον Πειραιά, σε μια τεράστια αίθουσα ενός εργοστασίου στο Χατζηκυριάκειο, μαζί με πάρα πολλούς Έλληνες πρόσφυγες από την Πόλη. Μαύρη φτώχεια… Δεν μας βοήθησε κανένα κράτος και κανένας αρμόδιος της εποχής, παρότι ήμασταν Έλληνες. Αντίθετα, κάποια από τα παιδιά της γειτονιάς με κορόιδευαν και με έλεγαν «Τουρκάκι»…


Πουλούσα φιστίκια στην Τρούμπα για τα προς το ζην και τολμώ να πω ότι τα κορίτσια των καμπαρέ με βοηθούσαν. Έβαζαν τους Αμερικανούς πελάτες να αγοράζουν φιστίκια από μένα. Δυστυχώς, με τη μεγάλη φτώχεια που είχαμε τότε, πήγα σχολείο σχεδόν μέχρι τη β’ δημοτικού. Έπρεπε να δουλεύω για να ζήσω. Όμως, έμαθα μόνος μου, εκτός από ελληνικά και τούρκικα, να μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Κι αυτό με βοήθησε στο ξένο ρεπερτόριό μου αργότερα, ως μοντέρνος τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής Τέρης Χρυσός
Ένα μικρό παιδί εκτεθειμένο σε μια επικίνδυνη γειτονιά… Πόσο ασφαλές ήταν;

Όχι και τόσο, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Μια φορά, δύο Έλληνες διερμηνείς του αμερικανικού στόλου με ξεμονάχιασαν με σοκολάτες για να με βιάσουν, αλλά τους πήρα χαμπάρι και την κοπάνησα. Αυτό το γεγονός, το οποίο δεν είπα ποτέ στους δικούς μου, δεν το κρύβω ότι μου δημιούργησε μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα.