Καλομοίρα: Οι δύσκολες στιγμές, ο καρκίνος και το χειρουργείο!

Η δημόσια ανακοίνωση και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Καλομοίρα: Οι δύσκολες στιγμές, ο καρκίνος και το χειρουργείο!

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Καλομοίρα. αφού η αδερφή της αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Είχε καρκίνο και έκανε χειρουργείο.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στο InstaStories της μια οικογενειακή τους φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις επιστρέψαμε σπίτι μετά το χειρουργείο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς» και της ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

Καλομοίρα: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της!

Μια εντυπωσιακή αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Καλομοίρα και μας την έδειξε!

Μάλιστα, η τραγουδίστρια την έκανε μόνη της!

Η Καλομοίρα αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το καινούργιο hair look της.

Η Καλομοίρα επιμελήθηκε μόνη της το νέο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο δεν απέχει πολύ από το προηγούμενο αλλά είναι σαφώς πιο ανοιχτό.

Καλομοίρα μαλλιά

Καλομοίρα μαλλιά

Καλομοίρα: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια κούκλα!

Η Καλομοίρα είναι μια αφοσιωμένη μανούλα και έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα τον παιδιών της. Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια κούκλα.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και προτεραιότητα της πλέον είναι οι γιο της και η κόρη της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές.

Σε μια από αυτές πόζαρε με την κορούλα της και είδαμε ότι έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει μια κούκλα, σαν την μαμά της.

undefined

undefined