MasterChef: Παίκτης αδειάζει το ριάλιτι μαγειρικής! «Η συμμέτοχη μου, δεν με βοήθησε πουθενά»!

Απίστευτο άδειασμα!

MasterChef: Παίκτης αδειάζει το ριάλιτι μαγειρικής! «Η συμμέτοχη μου, δεν με βοήθησε πουθενά»!

Πρώην παίκτης του MasterChef, άδειασε κανονικά το ριάλιτι, λέγοντας πως δεν τον βοήθησε πουθενά η συμμετοχή του.

Η κάμερα της εκπομπής Όλα λάθος συνάντησε τους τρεις πρώην παίκτες, Σελίμ Σελτζούκ, Αργύρη Αγλαμίση και τον Σάββα Ληχανίδη, οι οποίοι σχολίασαν τον φετινό διαγωνισμό.

«Νομίζω πώς άξιζε να βγει νικητής ο Μανώλης! Είναι πολύ καλός μάγειρας. Είχε κάνει αρκετή προσπάθεια μέσα στον διαγωνισμό. Εγώ γνώρισα την Σπυριδούλα και μου φάνηκε μια χαρά κοπέλα. Πιστεύω το έχασε λόγω συμπεριφοράς και χαρακτήρα. Κάποιες φορές, κάποια πράγματα μου φαίνονταν περίεργα. Οι θέσεις μας είναι μέσα στις κουζίνες και όχι στις κάμερες. Νομίζω ότι εμείς που ήμασταν παίκτες του MasterChef 2, είμαστε ανώτεροι μαγειρικά. Η συμμέτοχη μου στο MasterChef, δεν με βοήθησε πουθενά μαγειρικά!»

Μάλιστα στην εκπομπή μίλησε και ο σεφ Χριστόφος Πρέσκας ο οποίο δήλωσε: «Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν Chef από τα ριάλιτι μαγειρικής. Ζήλεψα που δεν ήμουν φέτος σε ριάλιτι μαγειρικής. Είμαι υπερβολικός στην δουλειά μου!»

Master Chef: Η πρώτη ανάρτηση του Μανώλη μετά το έπαθλο!

Ο Μανώλης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram μετά τη νίκη του στον τελικό του Master Chef!

Αναφέρθηκε στους πάντες!

Συγκεκριμένα ο Μανώλης έγραψε: “Aλάνια μου! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη όλο αυτό τον καιρό! Μεγάλο μέρος αυτής της πορείας και της νίκης του Master Chef ανήκει δικαιωματικά στην οικογένειά μου, φίλους σε Ελλάδα και Άμστερνταμ, τους τρεις κριτές, τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πρώην συναδέλφους μάγειρες, και όλους όσους με πίστεψαν!! Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ/keep on pushing babies”

Master Chef: Η πρώτη ανάρτηση του Μανώλη μετά το έπαθλο!

Master Chef: Έστησαν τον τελικό Μανώλης και Σπυριδούλα; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα έστησαν τον τελικό του Master Chef για να μοιραστούν τα χρήματα;

Τι ισχύει;

Ο Μάνωλης βρέθηκε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star και απάντησε σε tweet τηλεθεατών.

Ένα απ΄αυτά του έλεγε πως έστησαν τον τελικό, καθώς είχαν συμφωνήσει να μοιραστούν τα χρήματα.

Όμως ο Μανώλης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας: «Σπυριδούλα και Μάνος δεν είχαν κάνει ποτέ καμία συμφωνία. Η Σπυριδούλα ήθελε τα λεφτά διακαώς, δεν πρόκειται ποτέ να έκανε μια τέτοια συμφωνία μαζί μου και ούτε εγώ θα το δεχόμουν και ούτε εγώ θα έκανα τέτοια συμφωνία μαζί της».