Σία Κοσιώνη: H φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι...νοικοκυρά!

Δείτε και θα καταλάβετε!

Σία Κοσιώνη: H φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι...νοικοκυρά!

Εκτός από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, η Σία Κοσιώνη απέδειξε πως είναι και νοικοκυρά.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε τα λέει όλα.

Η Σία Κοσιώνη, δηγμοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αφού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του για να μαγειρέψουν.

Στην λεζάντα της έγραψε: «Κι όμως, είμαι και χρυσοχερα! Κι αν δεν με πιστεύετε δείτε σε λίγο στον @skaitv.gr @foodnfriends_gr! #skai #skaitv #foodnfriends #cooking #lovecooking».

Σία Κοσιώνη: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια! To μήνυμα για το χαρμόσυνο γεγονός!

Η Σία Κοσιώνη έγραψε στο instagram ένα μήνυμα για το χαρμόσυνο γεγονός και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σημαντική η επόμενη 2ετία!

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σία Κοσιώνη και η παρουσιάστρια έγραψε ένα μήνυμα στο instagram για την ευχάριστη είδηση.

Η Σία Κοσιώνη παραδέχθηκε πως αυτά τα 13 χρόνια που ήταν στο κανάλι πέρασε δύσκολες, αλλά και όμορφες στιγμές και ανυπομονεί για τα επόμενα δύο έτη.

«Από το 2006 μαζί. Τον μεγάλωσα και με μεγάλωσε. Και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και για τα επόμενα δυο χρόνια. Δυναμικά και θαρραλέα. Στα εύκολα και στα δύσκολα, που τα 13 αυτά χρόνια ήταν πολλά. Πάμε, λοιπόν, για τα 15!».

Σία Κοσιώνη: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ευχάριστες στιγμές για το ζευγάρι! Χαμογελά στο πλευρό του συζύγου της!

Ευχάριστες στιγμές περνάει σήμερα η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης. Η παρουσιάστρια χαμογελά στο πλευρό του συζύγου της.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σία Κοσιώνη έχει τα γενέθλια της και την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας με τρυφερά λόγια για την ζωή της και τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό της συνεχώς, τον άνδρα της.

«Όσο πληθαίνουν τα κεράκια μεγαλώνει και η λάμψη τους. Την αληθινή λάμψη όμως στη δίνουν οι άνθρωποι που ειναι διπλα σου και σε γεμίζουν αγάπη. ΥΓ: Και σου κρατούν και το χέρι στη θέα τους!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας τους.

undefined

Σία Κοσιώνη: Έκλεισε όλα τα στόματα! Η ανάρτηση όλο νόημα της δημοσιογράφου!

Έκλεισε όλα τα στόματα η Σία Κοσιώνη, με μια ανάρτηση όλο νόημα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε...

Η Σία Κοσιώνη την Κυριακή του Πάσχα, όπου ήταν και η ονομαστική της εορτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και το παιδάκι τους! Μια φωτογραφία που ξετρέλανε τους πάντες.

"Να είμαστε γεροί, να αγαπάμε πολύ και να προχωράμε πάντα μπροστά.Ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές.Χρόνια πολλά σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα! Αλήθεια, είδατε τη λαμπάδα της για φέτος;

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έκλεισε όλα τα στόματα