Συγκλόνισε ο Ζαχίρ! Το μεγάλο μυστικό του, που είπε μόνο στον «Κρατς»!

Η ανατριχιαστική περιγραφή του!

Συγκλόνισε ο Ζαχίρ! Το μεγάλο μυστικό του, που είπε μόνο στον «Κρατς»!

Συγκλόνισε με πρόσφατη συνέντευξή του ο Ζαχίρ, ο οποίος αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του, που είπε μόνο στον «Κρατς»!

«Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη, δυστυχισμένο. Γιατί ποτέ μέχρι τη μέρα της οντισιόν δεν είχα μιλήσει για την ιστορία μου και δεν είχα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έχω μεγαλώσει, τι ζόρια έχω περάσει, αλλά και τι κινδύνους έχω αντιμετωπίσει που θα μπορούσαν να μου στοιχήσουν τη ζωή. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική.


Θεωρούσα πως είχα ξεφτιλιστεί στον κόσμο και ότι όλοι γελάνε μαζί μου. Αισθανόμουν άσχημα και ντροπή που μίλησα στην οντισιόν για μένα, διότι εδώ έπρεπε να δείξω το ταλέντο μου στη μαγειρική, όχι να πω την ιστορία της ζωής μου. Αυτό που σου λέω τώρα δεν το μοιράστηκα με κανέναν μέσα στο παιχνίδι, παρά μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα. Μάλιστα, τόσο στον Χρήστο όσο και στον Παντελή είχα πει ότι ήθελα να φύγω από το MasterChef» εξομολογήθηκε ο Ζαχίρ στο περιοδικό People.

Ζαχίρ: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη με τα χαρτιά του στο MasterChef!

Ο Ζαχίρ αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη με τα χαρτιά του όταν πήγε στις audition του MasterChef, όπου πήρε και την ποδιά και μπήκε στο σπίτι.

Ο μάγειρας παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

undefined

«Μετά την πρώτη συνέντευξη, μου ζήτησαν από την παραγωγή ταυτότητα ή διαβατήριο. Τους εξήγησα πως είχα μόνο άδεια παραμονής και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που έληγε στις 22 Φεβρουαρίου. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα κρύα πιάτα, που δεν έδειξε η τηλεόραση, στην οποία παρουσίασα μια σαλάτα. Η σαλάτα άρεσε πολύ στον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε και το ΟΚ για να περάσω από την οντισιόν. Από την πρώτη μου συνέντευξη μέχρι και την ημέρα που έγινε το γύρισμα για την οντισιόν έχασα τέσσερα κιλά από το άγχος και την αγωνία μου. Το αφεντικό μου στο ιταλικό εστιατόριο στράβωσε πολύ όταν του είπα για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, και με το δίκιο του, γιατί με είχε πάρει ως μόνιμο στην κουζίνα και λίγο πριν από τις γιορτές εγώ έφυγα. Στενοχωρήθηκα που αποχώρησα από το μαγαζί και του ζήτησα συγγνώμη. Συζητήσαμε, όμως, μου είπε πως θέλει το καλό μου και με συμβούλεψε να ακολουθήσω την επιθυμία μου και να πάω. Μάλιστα, ήξερε και ορισμένα πράγματα για τη ζωή μου και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα όλα αυτά τα χρόνια», εξομολογήθηκε ο Ζαχίρι .