Νίκος Σεργιανόπουλος: Συγκίνησε η «Μελίτα» από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη! «Η αδυναμία του ήταν...»

Πώς είναι σήμερα η ίδια; Θα πάθετε σοκ!

Νίκος Σεργιανόπουλος: Συγκίνησε η «Μελίτα» από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη! «Η αδυναμία του ήταν...»

Ποια ήταν η αδυναμία που είχε ο Νίκος Σεργιανόπουλος; Συγκίνησε τους πάντες η «Μελίτα» από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη!

Ο λόγος για τη Φαίη Κοκκινοπούλου, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές, με το ρόλο της Μελίτας Μιχαήλ στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» να έχει γράψει ιστορία!

H Φαίη Κοκκινοπούλου

Η ίδια ρωτήθηκε όταν βρέθηκε καλεσμένη χτες στο Έλα Χαμογέλα του Open, σχετικά με τη σχέση της με τον Νίκο Σεργιαννόπουλο. «Τον θυμάμαι με πάρα πολύ αγάπη, νοσταλγία και στενοχώρια που δεν είναι πια μαζί μας. Του είχα αδυναμία και η δική του ήμουν εγώ» είπε στην αρχή και εξήγησε ότι είχαν ξανασυνεργαστεί στο «Άλμα Λίμπρε» και ήταν σαν να γνωριζόντουσαν πάντα. «Μου λείπει!» τόνισε η Φαίη Κοκκινοπούλου!

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ανατριχιαστική αποκάλυψη 11 χρόνια μετά την δολοφονία του! «Ήταν...»

Τι ήταν τελικά ο Νίκος Σεργιανόπουλος; Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου 11 χρόνια μετά την δολοφονία του!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μίλησε για τη συμμετοχή της στους Δύο Ξένους, αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Στους Δύο Ξένους είχες πάρει καλά λεφτά;

Και στους Δύο Ξένους και σε άλλα σίριαλ πήρα πραγματικά καλά λεφτά, όχι αυτά τα χρυσά πακέτα που ακούγεται πως πήραν άλλοι. Ήταν καλές εποχές τότε, αλλά τώρα έχει αγριέψει πολύ το σκηνικό.

Θυμάμαι σαν τώρα τον Αλέξανδρο Ρήγα να στήνει τη διανομή των Ξένων και να μου αποκαλύπτει για την εφημερίδα πως σε είχε κλείσει για τον ρόλο της αντιζήλου της Μαρίνας Κουντουράτου…

Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η πρόταση – πρόσκληση του Αλέξανδρου, λίγο μετά τη Λάμψη όπου έπαιζα. Μου εμπιστεύτηκε το ρόλο της Μίνας και τον καταχάρηκα γιατί ήταν φτιαγμένος με πολύ μεράκι.

Ήσουν η σύντροφος του Μαρκορά, που έπαιζε υπέροχα ο Νίκος Σεργιανόπουλος…

Αχ ο Νίκος! Ήταν ξεχωριστό πλάσμα ο Νίκος! Γλυκός, τρυφερός, ευγενής. Παίζαμε μαζί, αλλά κάναμε παρέα και εκτός πλατό. Είχε χιούμορ βιτριολικό, αυτοσαρκασμό. Είχε μια υπέροχη ψυχή και μας λείπει.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Αποκαλύψεις φωτιά 11 χρόνια μετά θάνατον! «Είναι αλήθεια! Έπαιρνε....»

Νίκος Σεργιανόπουλος: Διαβάστε αναλυτικά όλες τις αποκαλύψεις φωτιά 11 χρόνια μετά θάνατον! Τι έπαιρνε ο ηθοποιός;

Ο Κώστας Κόκλας απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Γιάννη Πουλόπουλου Στη φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλους και για όλα!

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος έχει πάρει στο παρελθόν υπέρογκα ποσά από τη συμμετοχή του στα σίριαλ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πιο ακριβοπληρωμένος όλων ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος αλλά και την αμοιβή του!

Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας

«Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος» τόνισε ο ίδιος!

Δείτε και αυτό:

Νίκος Σεργιανόπουλος: H λίμνη αίματος και η κατάρα του ηθοποιού! Οι φρικτές εικόνες!