Σμαράγδα Καρύδη: «Πόλεμος» με τον Αθερίδη! Η φωτογραφία με γοητευτικό άντρα στο πλευρό της!

Σίγουρα θα γίνει Ο χαμός!

Σμαράγδα Καρύδη: «Πόλεμος» με τον Αθερίδη! Η φωτογραφία με γοητευτικό άντρα στο πλευρό της!

«Πόλεμος» σίγουρα θα ξεσπάσει με Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρή Αθερίδη, μετά τη φωτογραφία που η ίδια δημοσίευσε με γοητευτικό άντρα στο πλευρό της!

Μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που τους είδαμε μαζί πρώτη φορά, αλλά οι δυο τους, παραμένουν πολύ αγαπημένοι!

Ο λόγος για την τηλεοπτική Ντάλια η οποία συναντήθηκε με τον Αλέξη, το «μικρό της Πόνυ» και το Instagram τους αποθέωσε. Η Σμαράγδα μοιράστηκε την φωτογραφία με τον Μιχάλη Μαρίνο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια δεν είχαν τελειωμό! Λέτε ο Θοδωρής Αθερίδης να ζηλέψει;

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Μιχάλης Μαρίνος

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Ανυπομονούν για το μωρό!

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ζουν ευτυχισμένες στιγμές και ανυπομονούν για το μωρό!

Σε πελάγη ευτυχίας!

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της μίλησε για τον... Παππού Θοεδωρή Αθερίδη και δήλωσε πως όλοι περιμένουν το μωρό!

«Είναι πολύ χαρούμενος! Πετάει από την χαρά του, τον είδες; Είμαστε όλοι μας χαρούμενοι με την Φωτεινή μας, που θα γίνει μαμά. Και ανυπομονούμε για το μωρό», ανέφερε η ηθοποιός στην Real News.

Θοδωρής Αθεριδής: "Μαύρο" καλοκαίρι για τον ηθοποιό! Στο πλευρό του η Σμαραγδα Καρύδη!

Μαύρο" καλοκαίρι θα περάσει ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, σύμφωνα με όσες αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr! Στο πλευρό του, όπως πάντα, θα βρίσκεται η Σμαράγδα Καρύδη!

Τι συμβαίνει, όμως; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, φυσικά!

Σύμφωνα με την έγκυρη πηγή μου ο ηθοποιός έχει "αποκλειστεί" στην Αττική για το καλοκαίρι που μας έρχεται κι αυτό επειδή η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, η οποία θα βρίσκεται πολύ κοντά στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και προφανώς ο πατέρας και μελλοντικός παππούς θα μείνει στο πλευρό της για ότι χρειαστεί, όπως και η Σμαράγδα!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Όπως μου αποκαλύφθηκε και σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, τον Θοδωρή τον κρατάνε εδώ και τα γυρίσματα της σειράς "Μην ψαρώνεις" που θα γίνονται το καλοκαίρι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του ΑΝΤ1!

Άρα, με λίγα λόγια, ο Θοδωρής θα περάσει όλο του το καλοκαίρι στην Αττική. Άντε να πάει καμία μονοήμερη αλλά... χαλάλι! Όλα γίνονται για ιερούς σκοπούς!

Αποκλειστικό! Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη: Το μωρό που έρχεται και τους αλλάζει την ζωή!

Τα πιο ευχάριστα νέα έφτασαν στην πόρτα του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη!

Ένα μωρό έρχεται να τους αλλάξει την ζωή ολοκληρωτικά και το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη που έγινε κυρίως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" είναι έγκυος και ο Θεοδωρίδης με την Σμαράγδα θα γίνουν παππούδες!

Θοδωρής Αθεριδής:

Τι πιο ευχάριστο νέο από αυτό;

Η Φωτεινή Αθερίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό, Κώστα Μαγκλάρα!

Θοδωρής Αθεριδής:

Μπορεί οι δυο τους να γνωρίζονται αρκετά χρόνια, όμως η σχέση τους μετρά μόνο λίγους μήνες! Ο έρωτάς τους όμως φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλος που το μόνο που τους έλειπε ήταν ένα μωράκι για να ολοκληρώσει αυτή τους την ευτυχία!

Ο Αθερίδης, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα, έπαθε ένα μεγάλο σοκ καθώς έχει τεράστια αδυναμία στην μοναχοκόρη του και η ιδέα του να γίνει παππούς είναι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ!