Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι!

Δείτε πως είναι το σώμα της χωρίς ρετούς και θα πάθετε πλάκα!

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι!

Την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη και πάθαμε πλάκα!

Δείτε πως είναι το σώμα της χωρίς ρετούς και θα καταλάβετε.

Η παρουσιάστρια σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ειδικά τώρα που το καλοκαίρι έφτασε ταξιδεύει στην Άνδρο όπου είναι το αγαπημένο της νησί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα.

Πριν λίγο η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό και πάθαμε πλάκα, αφού ακόμη και μετά από 4 γέννες διατηρεί άψογη σιλουέτα.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα στον δικηγόρο της! «Πάγωσε» το αίμα της και πήρε δραστικά μέτρα!

Εσπευσμένα στον δικηγόρο της βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, αφού κυριολεκτικά πάγωσε το αίμα της και πήρε δραστικά μέτρα!

Φυσικά, έχω όλο το παρασκήνιο και θα σας τα μεταφέρω όπως πάντα, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr! Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει, και δεν αφήνει τίποτα να... πέσει κάτω, χωρίς πρώτα να το έχει εξετάσει η ίδια!

Έτσι λοιπόν, όταν έμαθε ότι οι ρήτρες που έχει βάλει στο συμβόλαιό της με τον Alpha tv, μπορεί να αλλάξουν, αποφάσισε να πάρει όντως δραστικά μέτρα και βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ στον δικηγόρο της! Βλέπετε, η Ελένη είναι πολύ συγκεκριμένη σε αυτά που ζητάει και μάλιστα οι εν λόγω όροι είναι τόσο σκληροί, που δεν έχουν αλλάξει ποτέ και για κανέναν λόγο στα 20 χρόνια που είναι στην τηλεόραση, και υπογράφει συμβόλαια!

Όμως, με την αλλαγή της διοίκησης στον Αlpha tv, η ίδια φοβήθηκε για τα.... χρήματά της και θέλησε να λάβει συμβουλή ειδικού! Παρόν στο ραντεβού ήταν και ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος όλη αυτή τη περίοδο που η παρουσιάστρια περνάει δύσκολα λόγω τηλεθέασης, την καθησυχάζει και την στηρίζει, σαν σωστός σύντροφος.

Για την ιστορία να αναφέρω πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Υοuweekly.gr, η Ελένη έφυγε με πλατύ χαμόγελο από το δικηγορικό γραφείο, αφού βρήκε τον τρόπο να διαφυλάξει τα συμφέροντά της, για μια ακόμη φορά. Και σιγά που δεν θα τον έβρισκε ολόκληρη Μενεγάκη, λέω εγώ!

To θρίλερ που είχε ζήσει πέρσι η παρουσιάστρια με το συμβόλαιο της, και σας το είχαμε μεταφέρει πάλι εδώ, στο Υοuweekly.gr:

Tην ώρα ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Ελένη πρέπει να ετοιμάζεται για να επιστρέψει στην Αθήνα και να κάνει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τα διευθυντικά στελέχη του Alpha.

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr λένε ότι φέτος θα γίνει μια πολύ σοβαρή πρόταση στην παρουσιάστρια, να περιοριστεί το budget της εκπομπής τουλάχιστον κατά 35%.

AdTech Ad

Η περικοπή θα αφορά και την αμοιβή της Ελένης και η πρόταση του σταθμού θα είναι να περικοπεί επίσης κατά 35%. Δεν γνωρίζουμε αν θα το δεχτεί αυτό η παρουσιάστρια, πάντως οι πληροφορίες μας λένε ότι τα διευθυντικά στελέχη του Alpha θα επιμείνουν στην πρότασή τους.

Πόσα λεφτά κόβουν από την παρουσιάστρια τελικά
Ποσά λεφτά παίρνει η Ελένη από τον Αlpha; Κρατηθείτε... 25.000 ευρώ τον μήνα.
Πως τα παίρνει, σε τι μορφή; Μέσω μιας εταιρείας που έχει συστήσει με την μητέρα της. Πού είναι η έδρα; Αν και ξέρουμε δεν θα σας το γράψουμε για ευνόητους λόγους. Πού το γνωρίζει αυτό το ποσό το Υouweekly.gr;

Έχουμε στα χέρια μας τα χαρτιά από την δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο, όπου εκεί αποκαλύπτονται όλα τα εισοδήματα και των δυο πρώην συζύγων!!! Αν κάποιος μας αμφισβητήσει θα δώσουμε τα έγγραφα στην δημοσιότητα. Προσέξτε, μόνο και μόνο τότε, διότι μέσα στα χαρτιά περιέχονται και λεπτομέρειες που το Υouweekly.gr θεωρεί ότι δεν πρέπει να διαρρεύσουν. Τώρα , τα χρήματα σας φαίνονται πολλά; Σας ενημερώνουμε ότι στην Ελένη Μενεγάκη φαίνονται λίγα και άρα... δεν θα δεχτεί μείωση!

Ελένη Μενεγάκη: Πόσα χρήματα παίρνει η παρουσιάστρια για το κάθε post που κάνει στο instagram;

Κι όμως, έχω το νούμερα από τα λεφτά που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια του ALPHA για κάθε post που κάνει στο instagram!

H παρουσιάστρια δεν έχει ονομαστεί τυχαία βασίλισσα της πρωινής ζώνης! O ALPHA φροντίζει να της δίνει καλά λεφτά για να κάνει αυτό που ξέρει ακόμα κι αν τα νούμερα τηλεθέασής της έχουν πέσει κατακόρυφα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν βάζει στην τσέπη της το ποσό των 125.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας της δίνει 75.000 ευρώ, ενώ περίπου 50.000 ευρώ εισπράττει από τους χορηγούς της εκπομπής.

Η αμύθητη περιουσία της Μενεγάκη! Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, η βίλα στην Χαλκιδική και τα πολλά εκατομμύρια στους λογαριασμούς της! Πόσα είναι;

AdTech Ad

Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να διεκδικεί υψηλές αποδοχές κάνοντας σκληρά παζάρια και διαπραγματεύσεις, την ώρα που οι σταθμοί αναγκάζονται να διώξουν εργαζόμενους λόγω περικοπών. Η εκπομπή της κοστίζει κάθε μήνα 163.000 ευρώ, δηλαδή 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο χωρίς να συμπεριλαμβάνεται αυτό ο μισθός της. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως πόσα μπορεί να βγάζει εκτός καναλιού; Εγώ αναρωτήθηκα, έψαξα, έμαθα και τα βγάζω όλα στην φόρα μέσα από το Vanda's blog!

Αρχική αυτό που έχω να πω για την Ελένη είναι ότι είναι μία απίστευτη επιχειρηματίας που εργάζεται από το πρωί έως και το βράδυ για να έχει όλα αυτά που έχει! Γνωρίζω και σας το είχα γράψει κιόλας πως έχει αφήσει στην άκρη την προσωπική και οικογενειακή της ζωή τώρα που τα νούμερα της εκπομπής δεν είναι τόσο καλά ψάχνοντας να βρει τρόπο να φτάσει πάλι στην κορυφή! Δουλεύει ατελείωτες ώρες και κάνει συναντήσεις με επιχειρηματίες, η ίδια σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου να πάρει διαφημίσεις για το Instagram της!

Κι αφού σαν καλός άνθρωπος είπα και κάτι καλό για την Μενεγάκη, ξεκινάω...

Λοιπόν που λέτε η Ελένη Μενεγάκη εκτός από τον ALPHA συνεργάζεται και εξωτερικά με πολύ γνωστή εταιρεία καλλυντικών αλλά και με μια εταιρεία γαλακτοκομικών προιόντων! Πληροφορίες λοιπόν του Youweekly.gr και του Vanda's blog αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη ότι πιάνει το κάνει χρυσό στα χεράκια της!

Το πάτωμά της για τις εξωτερικές της συνεργασίες, όπως μια διαφήμιση σε προιόν, ξεκινάει από 7 χιλιάρικα ενώ για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει 5 χιλιάρικα...