Ντάρια Τουρόβνικ: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ανδριαδάκη!

Έσπασε τη σιωπή της!

Ντάρια Τουρόβνικ: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ανδριαδάκη!

Η Ντάρια Τουρόβνικ, έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ανδριαδάκη, που εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει από την προηγούμενη εβδομάδα!

Η ξανθιά καλλονή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τα αποκάλυψε όλα!

«Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να συζητάω αυτό το θέμα, ήδη αισθάνομαι πολύ εκτεθειμένη μέσα μου με αυτά που έχουν διαρρεύσει σε διάφορες ιστοσελίδες. Ναι, ήταν επιλογή μου να πάρω τον δρόμο μου. Είμαστε σε πάρα πολύ καλές σχέσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου 1,5 μήνα», είπε χαρακτηριστικά η Ντάρια Τουρόβνικ. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ντάρια Τουρόβνικ: Οι δύσκολες στιγμές και ο χωρισμός από τον σύντροφό της! «Ήμουν αγρίμι...»! (Βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Ντάρια Τουρόβνικ με τον σύντροφό της και η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τις δύσκολες στιγμές.

Όπως εξομολογήθηκε, μετά το Survivor είχε προβλήματα και με τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδριαδάκη: «Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Ήταν δύσκολο… Όταν βγήκα από το Survivor, ενώ μου έλειπε ο άνθρωπός μου δεν μπορούσα αμέσως αγκαλίτσες και φιλάκια, ένιωθα σαν αγρίμι, ήθελα τον χρόνο μου, δεν αισθανόμουν γυναίκα…»!

Survivor 2: Η διαφορά ηλικίας, το bottox, η... "ξινίλα" του μπαμπά και η πρόταση γάμου! Τα είδαμε όλα κυριολεκτικά με την Ντάρια Τουρόβνικ! (video)

Η Ντάρια Τουρόβνικ βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγες ώρες ώστε να συναντήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα! Με το ταξίδι-αστραπή αυτό εμείς τα... είδαμε όλα! Γιατί; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!

Η Ντάρια περίμενε υπομονετικά στο ξενοδοχείο να πάνε οι γονείς της, ο αδερφός της και ο σύντροφος της Γιώργος.

Πρώτοι μπήκαν οι γονείς της και ο μικρός της αδερφός, που όπως παρατήρησε η παίκτρια έχει χάσει... μερικά δόντια! Αγκαλιές, φιλιά και κλάμματα από την συγκίνηση!

Η δική τους ώρα τελείωσε και τότε ο πατέρας της Ντάριας είπε πως πρέπει να βγουν έξω για να έρθει ο.. "άλλος"!Ποιον εννοούσε; Τον σύντροφο της Ντάριας, Γιώργο! Ο πατέρας της παίκτριας ούτε το όνομα του δεν ξεστόμισε; Μήπως γι'αυτήν την.. ελαφριά ξινίλα που έβγαλε ο συμπαθέστατος μπαμπάς της φταίει η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού; Η Ντάρια είναι μόλις 20 χρόνων. Ο Γιώργος δεν ξέρουμε πόσο είναι! Ταυτότητα δεν έχουμε δει, αλλά πρέπει να την περνάει αρκετά χρονάκια! Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στην τηλεόραση!

Με το που μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ο Γιώργος, η Ντάρια λύγισε... Ξέσπασε σε κλάμματα και έπεσε στην αγκαλιά του! Δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι είχε μπροστά της τον αγαπημένο της!

Τον έπιανε, τον χάιδευε και εκεί έγινε κάτι παράδοξο... Σαν να άλλαξαν θέση τα φρύδια του! Bottox ή κακή γωνία λήψης του αποσπάσματος; Αυτό θα το κρίνετε εσείς στο βίντεο που ακολουθεί!

Φυσικά η συνάντηση αστραπή του Γιώργου και της Ντάριας είχε ιδιαίτερα ευχάριστη κατάληξη, αφού της έκανε πρόταση γάμου!

Η Ντάρια δεν πίστευε ότι διάβαζε στο ερωτικό ραβασάκι του συντρόφου της αλλά έλαμπε από ευτυχία!

Συγχαρητήρια παιδιά!

Δείτε το απόσπασμα: