Survivor trailer: Φωτιά! Σκοτωμός στην μαύρη ομάδα! (Βίντεο)

Δείτε το πρώτοι! Ο κακός χαμός σήμερα!

Survivor trailer: Φωτιά! Σκοτωμός στην μαύρη ομάδα! (Βίντεο)

Σκοτωμός σήμερα στην μαύρη ομάδα! Δείτε πρώτοι το trailer του Survivor για σήμερα! Είναι φωτιά!

Τα κους κους στην μαύρη ομάδα δίνουν και παίρνουν, την ίδια ώρα που η άσπρη ζει στην... αποχώρηση του Χικμέτ και στην επίδραση που είχε πάνω τους!

Την ίδια ώρα οι Survivors 2019, μετά τις 2 νίκες τους κόντρα στους παλαίμαχους, θέλουν να επικρατήσουν ξανά και να εξασφαλίσουν ένα ακόμα έπαθλο, όμως η Μελίνα και οι λοιποί παλιοί παίκτες έχουν διαφορετική άποψη!

Ποιος κερδίζει; Δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας στο Youweekly.gr:

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το μεσημέρι; Πάτωσε ή πήρε ανάσα;

Όπως κάθε μέρα, έχουμε τα νούμερα για την τηλεθέαση του Survivor! Τι έκανε το μεσημέρι; Πάτωσε ή.... πήρε ανάσα;

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως σας είχαμε γράψει, την Κυριακή προβλήθηκε εκτάκτως το μεσημέρι, λόγω εκλογών!

Το κοινό όμως, του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης ή ακόμα και έτσι πήγε άπατο; Δυστυχώς, το δυναμικό κοινό ούτε και στη νέα του ώρα είδε το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, που έκανε μόλις 13,5%! Στα τέταρτά του δε, έφτασε μέχρι και 11,5! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

12.5
11.8
12.3
15.1
14.2
14.7
17.1
12.1
13.7
13.1
11.5

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης δυναμικού κοινού για τη μεσημεριανή ζώνη:

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται, Γερμανού 13,4

OPEN: Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη, 8,1

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης 18

ΣΚΑΙ: Survivor 13,5

Ο Σάκης Τανιμανίδης "έσκασε" άκυρο στο ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει το άκυρο που "έσκασε"στο ΣΚΑΙ ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας του σταθμού του Φαλήρου με τον παρουσιαστή του Survivor αλλά και το τι θα συμβεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου το κανάλι, αρχικά να τονίσω, είναι πολύ ευχαριστημένο με την απόδοση του Σάκη τα τόσα χρόνια της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός πως το Survivor, το project που παρουσιάζει δεν πήγε φέτος τόσο καλά στα νούμερα τηλεόραση!

Οι ιθύνοντες γνωρίζουν πως δεν είναι φταίξιμο δικό του απλά... κούρασε!

AdTech Ad

Για τον λόγο αυτό, μπορεί το Survivor να μην συνεχιστεί του χρόνου, καθώς αυτή η ιδέα είναι που συζητιέται πολύ έντονα εδώ και καιρό στα γραφεία του ΣΚΑΙ, ωστόσο το συμβόλαιο του παρουσιαστή θα συνεχίσει να τρέχει αναλαμβάνοντας κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Πηγή μου, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, μου μετέφερε πως του έγινε πρόταση να αναλάβει το νέο τηλεπαιχνίδι που θα δούμε του χρόνου, το "Boom", όμως εκείνος έριξε άκυρο πανηγυρικό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως μου αποκαλύφθηκε, δεν θέλει να μπλέξει άλλο με... τηλεπαιχνίδια! Θα τον ενδιέφερε μια ταξιδιωτική εκπομπή, έχοντας στο πλευρό του μάλιστα - αν θέλει και εκείνη - τη Χριστίνα Μπόμπα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Μετά τα τόσα χρόνια παρουσίασης του Survivor, κουράστηκε και θέλει να γυρίσει στην... παλιά του αγάπη: στα ταξίδια και στους διαφορετικούς κόσμους!

Το κανάλι δέχτηκε την απόρριψη του για το Boom και έχει κινητοποιηθεί ήδη για να βρει ένα καλό και φρέσκο πρόσωπο να το αναλάβει, κι έχει βάλει στο μικροσκόπιο την πρόταση που έχει παραθέσει ο Σάκης για να βρεθεί μια "λύση" η οποία θα συμφέρει και τις δυο πλευρές!