Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαμός με την παρουσιάστρια! Η ψήφος της σε φωτό - ντοκουμέντο!

Έκανε γκάφα ή ήταν σκόπιμο;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαμός με την παρουσιάστρια! Η ψήφος της σε φωτό - ντοκουμέντο!

Χαμός έχει γίνει με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού διέρρευσε η ψήφος της σε φωτό - ντοκουμέντο!

Τον περασμένο Μάρτιο, η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη στη Ρόδο και όπως ήταν λογικό η γνωστή παρουσιάστρια θα πήγαινε στο νησί της για να την στηρίξει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φροντίζει να ενημερώνει τακτικά τους διαδικτυακούς της φίλους για τις κινήσεις της. Και όπως ήταν λογικό, δεν θα παρέλειπε να «διαφημίσει» ακόμη μία φορά την υποψηφιότητα της μητέρας της, αναρτώντας φωτογραφίες που την δείχνουν από την ψηφοφορία της σε εκλογικό τμήμα της Ρόδου με την λεζάντα «Go Mommy».

Λίγο αργότερα, ανάρτησε και το τι ψήφισε ακριβώς:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ψήφος της σε φωτό - ντοκουμέντο!
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:  Η ψήφος της σε φωτό - ντοκουμέντο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα χαρμόσυνα νέα και η δημόσια ανακοίνωση!

Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε με μια ανακοίνωση της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η παρουσιάστρια κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, που την γεμίζει χαμόγελα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία είναι ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με κανάλι,δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της να ποζάρει με ένα sexy ολόσωμο μαγιό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο ξεκίνημα που πρόκειται να κάνει και θα δούμε σε λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα η Queen Ντίνα θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα τη δικιά της σειρά με μαγιό!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τσακισμένη η ψυχολογία της! Τα χρέη και το τηλεφώνημα...

Κυριολεκτικά τσακισμένη είναι η ψυχολογία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! Όλη η αλήθεια για τα χρέη της παρουσιάστριας και το τηλεφώνημα που δεν.... έρχεται!

Η Κωσταντίνα, μέσα από την τηλεοπτική της πορεία, προσπάθησε να δείξει μια διαφορετική εικόνα για τον ευατό της, πιο χαμηλών τόνων, μια εικόνα αλλιώτικη από τα συνηθισμένα! Θέλησε να διορθώσει λάθη του παρελθόντος και να κάνει αυτά που πραγματικά πιστεύει καλύτερα για την εικόνα της! Η παρουσιάστρια προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί και να σταθεί στα τηλεοπτικά δεδομένα....

Η ίδια έκανε μια προσπάθεια μικρή μεν, ικανή όμως να της δώσει τη θέση της παρουσιάστριας στο My Style Rocks, ένα από τα πιο πετυχημένα ριάλιτι μόδας, την σεζόν που μας πέρασε! Όμως, ενώ το πρόγραμμα με την Αραβανή έσκιζε, με την Σπυροπούλου πήγε άπατο! Η πόρτα λοιπόν, του ΣΚΑΙ έκλεισε....

Και έτσι, στράφηκε στον Ιβάν Σαββίδη! Η παρουσιάστρια, είχε κάνει αρκετές συζητήσεις με σκοπό να ενταχθεί στο δυναμικό του Open tv! Εγώ μέσα από το Vanda's blog του Υοuweekly.gr σας είχα ενημερώσει σχετικά, όπως και για το ότι το μόνο που έλειπε ήταν το κονσεπτ της εκπομπής! Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Κωνσταντίνα έφαγε πόρτα και από εκεί! Η ίδια δεν τα βρήκε με τον Ιβάν και πηγή από το κοντινό της περιβάλλον μου αποκάλυψε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Η σεζόν τελειώνει, τα συμβόλαια έχουν ξεκινήσει να κλείνουν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι τηλεοπτικά άστεγη! Αυτό, την γεμίζει άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον της αφού τα έξοδα της τρέχουν και πέρα από κάποιες συνεργασίες με εταιρίες, δεν έχει κάτι σταθερό σαν εισόδημα, που μπορεί να της εξασφαλίζει μια ποιότητα ζωής, στην οποία έχει συνηθίσει!

Όσο οι μέρες περνούν και το τηλέφωνο δεν χτυπάει, η ίδια φοβάται ότι μπορεί να επιστρέψει σε άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση και να ξενιτευτεί κατά Survivor μεριά! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Κωνσταντίνα συντηρεί τον εαυτό και το σπίτι της μόνη της...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κυνήγι με τις τράπεζες και τα χρέη που την οδήγησαν στο Survivor! Όσα δεν γράφει κανείς για τον πραγματικό λόγο που μπήκε!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την μεγάλη έκπληξη και μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς απορρίφθηκε από το "Dancing With The Stars" και όπως όλα δείχνουν... αυτό της βγήκε σε πολύ καλό!

Πολλοί απόρησαν πως η παρουσιάστρια έριξε το "image" της για να κυνηγάει καρύδες αλλά είναι πολλοί λίγοι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν τι την οδήγησε να μπει στο παιχνίδι!

Το πρώτο σκέλος που όλοι ξέρουμε είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο παιχνίδι για να μπορέσει να αποκαταστήσει την εικόνα της που χάλασε σε τεράστιο βαθμό όσο ήταν στον Alpha tv, κάτι που τις έκλεισε όλες τις επαγγελματικές της προτάσεις όταν έφυγε από εκεί! Έτσι λοιπόν ήξερε πως η μόνη της ευκαιρία ήταν αυτή για να επιστρέψει στην τηλεόραση και να αποδείξει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι ο άνθρωπος που μαθαίναμε!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις έμεινε εκτός τηλεόρασης αντιμετώπισε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε βαθμό που κόντευε να "πνιγεί" από τις τεράστιες υποχρεώσεις που είχε και πλέον, το εισόδημα της δεν της επέτρεπε να αντεπεξέλθει!

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας μετέφερε στο Youweekly.gr πως η Κωνσταντίνα είχε πάρει ένα δάνειο, με το οποίο αγόρασε το τεράστιο σπίτι της στην Βούλα (Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της). Πλέον όμως, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην υπέρογκη δόση τους συγκεκριμένου δανείου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το σπίτι της να μείνει στην τράπεζα. Μάλιστα, η ίδια στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι θα μετακόμιζε χωρίς κανείς να αναρωτηθεί για ποιον λόγο να φύγει από ένα σπίτι, το οποίο ήταν δικό της, εννοώντας πως δεν έμενε στο ενοίκιο!

Έτσι λοιπόν, για να μην χαρίσει τους "κόπους" της στην τράπεζα αποφάσισε να πει το "ναι" στον Τούρκο παραγωγό και με ένα πολύ καλό οικονομικό αντάλλαγμα να βγουν και οι δύο κερδισμένοι! Όπως σας έχω ξαναγράψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr η Κωνσταντίνα, έχει συμφωνήσει να λαμβάνει το ποσό των 10.000€ την εβδομάδα για όσο θα παραμείνει στο παιχνίδι! Ένα ποσό που θα την βοηθήσει να επιστρέψει και να διαπραγματευτεί με τις τράπεζες! Μπορεί κάποτε να ζούσε πλουσιοπάροχα, όμως όταν απομακρύνθηκε από τον Alpha ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και δεν μπορούσε πια να στηρίξει αυτή την ζωή που έκανε και οι δόσεις των δανείων "έτρεχαν".