Master Chef: Το καυτό τατουάζ που έχει η Σπυριδούλα.... χαμηλά!

Και δεν της το είχαμε της συγκεκριμένης!

Master Chef: Το καυτό τατουάζ που έχει η Σπυριδούλα.... χαμηλά!

Ένα καυτό τατουάζ... χαμηλά, έχει η Σπυριδούλα από το Master Chef!

Η αποκάλυψη μάλιστα, έγινε καθώς η ίδια απαντούσε στα πικρόχολα σχόλια των χρηστών του Twitter!

Η Σπυριδούλα μεταξύ άλλων μας έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της και αποκάλυψε τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρή.

«Βρήκα τι δεν ξέρετε για μένα. Θα σας δείξω τι ήθελα να γίνω από μικρή. Ήθελα να γίνω γοργόνα. Μόλις μου εξήγησαν οι γονείς μου πως δεν μπορώ να γίνω γοργόνα, την έκανα τατουάζ. Στην πιο αλήτικη μορφή. Όπως είμαι και εγώ λίγο αλητάκι.», είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και το σκίτσο που έγινε ο Κρατς!

Master Chef: Ζήτησε συγγνώμη από την Ασημίνα, όχι όμως από τον Ζαχίρ! Η αντίδρασή της για τα αρνητικά σχόλια (Bίντεο)

Η Σπυριδούλα μετά τον τελικό του Master Chef ζήτησε συγγνώμη από την Ασημίνα, όχι όμως από τον Ζαχίρ! Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται;

Η φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής του Star μίλησε «Στην φωλιά των Κου Κου».

Συγκεκριμένα όταν η Σπυριδούλα ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια, είπε: Δεν είναι καθόλου ωραίο να βγαίνεις έξω και να βλέπεις ότι υπάρχει όλο αυτό το κακό με το όνομά σου. Δεν είναι ωραίο. Εγώ πέρασα τόσο ωραία πραγματικά και βγήκα έξω και είπα μας εγώ πως γίνεται να το ζούσα έτσι και να παίρνω αυτό από τον κόσμο;
Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που ο κόσμος μου λέει πως είμαι αυθεντική. Επίσης είναι δύο κόσμοι. Ο κόσμος του δρόμου και ο κόσμος του Ίντερνετ. Υπάρχουν πράγματα τα οποία θα τα ξαναέλεγα διαφορετικά, όχι με αυτόν τον τρόπο και το ύφος. Έχω ζητήσει συγγνώμη προσωπικά από κάποια παιδιά, όπως από την Ασημίνα. Με τον Ζαχίρ έγινε κάτι (σ.σ. το περιστατικό με το βούτυρο) που δεν το είδα. Δεν το θυμάμαι καν. Όντως το έκανα, αλλά αυτό το είδα μετά στην τηλεόραση». Τσακώθηκε μάλιστα και με τον σύντροφό της, με τον γάμο να αναβάλλεται!