Σία Κοσιώνη: Το χαμόγελο ευτυχίας για την επιτυχία του Μπακογιάννη! Δεν κρατιόταν on air!

Γελούσαν μέχρι και τα αυτιά της!

Σία Κοσιώνη: Το χαμόγελο ευτυχίας για την επιτυχία του Μπακογιάννη! Δεν κρατιόταν on air!

Προδόθηκε η Σία Κοσιώνη, με ένα χαμόγελο ευτυχίας για την επιτυχία του Κώστα Μπακογιάννη! Δεν κρατιόταν on air και έχουμε ντοκουμέντα...

Όταν ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης ψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά για δήμαρχος Αθηναίων η χαρά της ήταν μεγάλη ειδικά όταν τον έβλεπε on air να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Δείτε και ποιοι διάσημοι Έλληνες βγήκαν με διαφορά!

«Αισθάνομαι σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Έχω μια συγκίνηση και θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και όλους του υποψηφίους. Κάθε ψήφος είναι ευθύνη, εμπιστοσύνη και εντολή. Συνεχίζουμε γιατί αυτό ήταν μόλις το πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε γιατί θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και όλες οι Αθηναίες να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη. Να είστε καλά, πάμε δυνατά για την ερχόμενη Κυριακή», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση - φωτιά στα social media! «Σας αφορά»!

Μια ανάρτηση φωτιά στα social media έκανε η Σία Κοσιώνη που μας αφορά όλους.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ έστειλε το δικό της μήνυμα για τις εκλογές.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο για να ρίξει την ψήφο της για τις Περιφερειακές, κοινοτικές, δημοτικές και ευροεκλογές.

Με μια φωτογραφία του γιου της έξω από το παραβάν θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους πολίτες, κυρίως όμως στους νέους που ψηφίζουν για πρώτη φορά με το μήνυμα πως μας "αφορά όλους".

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Περιμένοντας έξω από το παραβάν. Γιατί τον αφορά κι ας μην το ξέρει ακόμη. Γιατί μας αφορά όλους. Η ψήφος είναι η φωνή μας. Η ψήφος είναι η δύναμη μας. Γι’ αυτό και δεν την αναθέτουμε σε άλλους. Για τους 530.000 νέους που σήμερα ψηφίζουν για πρώτη φορά. Σας αφορά».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Σία Κοσιώνη γιος