Power of love: Ξέσπασε άγριος καβγάς στο σπίτι! Έμεινε άναυδη η Μαρία Μπακοδήμου!

Τι συνέβη στο παιχνίδι;

Power of love: Ξέσπασε άγριος καβγάς στο σπίτι! Έμεινε άναυδη η Μαρία Μπακοδήμου!

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε στο σπίτι του Power of love με την Μαρία Μπακοδήμου να μένει άναυδη με αυτά που άκουγε από τους παίκτες.

Τι συνέβη;

Η Μαρία Μπακοδήμου, μπήκε στο σπίτι, με σκοπό και σήμερα να συζητήσει τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και όλα όσα έχουν συμβεί και εκεί ξεκίνησε η ένταση.

Η Ρεγγίνα άρχισε να κατηγορεί τον Bill ότι δέχεται bullying, ότι της μιλάει άσχημα, αλλά και ότι την μούτζωσε. Ο Bill δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τη μούτζωσε, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια.

«Βγαίνοντας από το σπίτι, από το Gala, μέσα στο κανάλι άρχισε μου είπε “θα πάρεις τα αρχ… μου”, δεν ξέρω τι εννοούσε. Εκτός από αυτό, μου είπε ότι από εδώ και στο εξής “από μένα έχεις σίγουρα πέντε αρνητικές, οπότε θα σε ψηφίζω μέχρι να πεθάνω”. Ήταν ειρωνική η συμπεριφορά του στο Gala μου έλεγε “ετοιμάσου, μάζεψε τα πράγματά σου” τραγουδούσε, ήταν ειρωνικός γενικά. Δεν ξέρω γιατί βγάζω τέτοιο μίσος. Ξέχασα και τη μούντζα που μου έριξε. Εγώ ότι έχω να σου πω στο λέω μπροστά, δεν πάω και κρύβομαι κάτω από τις γέφυρες και …πάρτα, μη στα χρωστάω, πάρτα εσύ, μη στα χρωστάω», είπε μεταξύ άλλων η Ρεγγίνα.

Power of love: Το μήνυμα όλο νόημα του Τερζόπουλου για την σχέση του με την Ρένια! «Σταματήστε να ζητάτε...»!

Ένα μήνυμα όλο νόημα έστειλε ο Παύλος Τερζόπουλος για την σχέση του με την Ρένια μέσα στο Power of love στον ΣΚΑΙ.

Ο παίκτης ήθελε να απαντήσει σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, με τον καλύτερο τρόπο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του είπε "καλημέρα" στους διαδικτυακούς τους φίλους και συνέχισε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη σας στήριξη, για την δύναμη που μου δίνετε να συνεχίζω, για την αγάπη που δίνετε σε εμένα και στην σχέση μου!
Μακάρι να μπορούσα να περιγράψω το ποσό χαρούμενο με κάνετε καθημερινά με τα μηνύματα σας!!!
Η ζωή είναι μικρή!! Μην τρέφεστε από το μίσος!!
Σταματήστε να ζητάτε "αίμα" για να είστε χαρούμενοι (όσοι το κάνετε)
Πάνω από όλα να είμαστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!!!
Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου ξανά σε όλο τον κόσμο!!!!
Σας αγαπώ πολύ και σας νιώθω δίπλα μου!!!»

Power of love Παύλος Τερζόπουλος

Power of love - αποκλειστικό: Εκτάκτως σε γιατρό παίκτρια! Τι συνέβη;

Εκτάκτως σε γιατρό παίκτρια του Power of love σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για μια από τις δεσποινίδες του σπιτιού της αγάπης του ΣΚΑΙ και θα σας αποκαλύψω τα πάντα στο Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες μια από τις πολυσυζητημένες παίκτριας προκάλεσε ταραχή στην παραγωγή πριν από κάποιες ημέρες! Ο λόγος;

Power of love - αποκλειστικό: Εκτάκτως σε γιατρό παίκτρια! Τι συνέβη;

Έντονοι πόνοι έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή της κοιλιάς έτσι ξαφνικά και κυριολεκτικά την γονάτισαν! Οι ιθύνοντες, όπως μου μεταφέρθηκε την πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο γιατί ανησύχησαν πολύ, βλέπετε έχουν μεγάλη ευθύνη!

Εκεί, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις αλλά δεν φαινόταν πως έχει κάτι κι έτσι προχώρησαν σε ποιο, στοχευμένες εξετάσεις και... αποδείχθηκε κάτι όχι και τόσο ευχάριστο!

Σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες, παίκτρια του παιχνιδιού διαγνώσθηκε με σ3ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα...

Εννοείται πως οι υπεύθυνοι έχουν κρατήσει μυστικό το συγκεκριμένο από τους υπόλοιπους στο σπίτι καθώς δεν θέλουν να προκληθεί πανικός!

Power of love - spoiler: Έχουμε τον παίκτη που αποχωρεί! Αποκάλυψη τώρα!

Έχουμε τον παίκτη που αποχωρεί από το επόμενο Gala του Power of love! Προσοχή πρόκειται για spoiler!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα μάθετε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο παίκτης που θα αφήσει πίσω του το σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ! Είστε έτοιμοι;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, έξω από το σπίτι είναι πλέον...

Power of love - αποκλειστικό: Εκτάκτως σε γιατρό παίκτρια! Τι συνέβη;

... ο Μανώλης!

Power of love - αποκλειστικό: Εκτάκτως σε γιατρό παίκτρια! Τι συνέβη;