Sin Boy: Ραγίζει καρδιές η δημόσια έκκληση του «Mama»! Τι συνέβη;

Το άλλο πρόσωπο του ράπερ!

Sin Boy: Ραγίζει καρδιές η δημόσια έκκληση του «Mama»! Τι συνέβη;

Ραγίζει καρδιές η δημόσια έκκληση του Sin Boy, του τραγουδιστή του... «Mama»! Τι συνέβη και ο σκληρός Sin Boy έδειξε ένα άλλο πρόσωπο στα social media;

O νεαρός τραγουδιστής κάλεσε όσους διαδικτυακούς του φίλους μπορούν να δώσουν αίμα σε όποιο νοσοκομείο μπορούν, για τον Βασίλη Ντίτουρα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Sin Boy

Sin Boy: η δημόσια έκκληση του

Χρήστος Μάστορας: Η δημόσια έκκληση στα social media! Τι συνέβη;

Μια δημόσια έκκληση στα social media έκανε ο Χρήστος Μάστορας! Τι συνέβη;

Το γνωστό talent show X Factor επιστρέφει, μέσα από τη συχνότητα του Open και με την Δέσποινα Βανδή, να αναλαμβάνει τον ρόλο της παρουσιάστριας, όπως ήδη σας έχουμε γράψει!

Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Χρήστος δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ώστε να ενημερώσει το κοινό πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο, να πάει και να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ο Χρήστος Μάστορας για το X Factor

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Χώρισα με την πρώην μου γιατί της...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής χώρισε και αποκάλυψε τον λόγο!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open tv.

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμος ο οποίος, μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Χώρισε τραγουδιστής

«Φιλάω κορίτσια στο άσχετο μόνο αν το θέλουν! Με την Ελένη είμαστε πολύ κάλοι φίλοι, για πλάκα το κάναμε! Γενικά προσπαθώ να μην ασχολούμαι πολύ με τον ερώτα, με αποσπά από τη δουλειά. Είμαι πολύ περίεργος χαρακτήρας. Μπορεί να μην είμαι έτοιμος για σχέση και από το να πληγώνω κόσμο, καλύτερα μόνος μου. Χώρισα με την πρώην μου γιατί της έσπαγα τα νεύρα.Γενικά σπάω τα νεύρα σε πολύ κόσμο. Όταν σταματώ μια σχέση, σταματάω και τις επαφές. Μου έχουν στείλει άντρες φωτογραφίες και μου πρόσφεραν λεφτά. Κάνω block – delete!», είπε μεταξύ άλλων.