Πασίγνωστος αθλητής σε όργιο με celebrity: «Την γαμ@@@ μέχρι που την έσπασα!»

Την έστειλε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν πολύ... προικισμένος!

Πασίγνωστος αθλητής σε όργιο με celebrity: «Την γαμ@@@ μέχρι που την έσπασα!»

Πασίγνωστος αθλητής βρέθηκε σε όργιο με celebrity και όπως χαρακτηριστικά λέει «την γαμ@@@ μέχρι που την έσπασα», σοκάρoντας με την περιγραφή.

Και οι δύο ήταν παντρεμένοι!

Ο λόγος για τον σταρ του αμερικάνικου φουντμπολ Τζέι Σίμπσον και την Κρις Τζένερ, την μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν!

Συγκεκριμένα σε ντοκιμαντέρ για την συμπλήρωση της δολοφονίας της Νικόλ Μπράουν και του Ρον Γκόλντμαν, όπου ο Σίμπσον κατηγορήθηκε αλλά τελικά αθωώθηκε από το δικαστήριο, ο μάνατζερ του αθλητή μίλησε για το όργιο!

Ο Νόρμαν Πάρντο, λοιπόν, αποκάλυψε πως ο Σίμπσον του είχε μιλήσει για τη μέρα που είχε βρεθεί στο τζακούζι με την σύζυγό του Νικόλ Μπράουν και την κολλητή της Κρις Τζένερ, η οποία συνοδευόταν από τον τότε σύζυγό της Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

Πασίγνωστος αθλητής σε όργιο με celebrity: «Την γαμ@@@ μέχρι που την έσπασα!»

Όταν η Νικόλ και ο Ρόμπερτ πήγαν για ύπνο, τότε: «Ο Τζέι είπε ότι σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το σορτς του, και θα σας το πω ακριβώς όπως το είπε: "Τα μάτια της πετάχτηκαν έξω και πήδ@ξα αυτή τη σκύλα μέχρι που την έσπασα". Έπρεπε να την πάνε στο νοσοκομείο στις δύο τα ξημερώματα».

Μάλιστα η Τζένερ φέρεται να ζήτησε από τον Σίμπσον να την πάει στο νοσοκομείο, όμως εκείνος της απάντησε: «Όχι, να το κάνει ο Ρομπ (σ.σ. ο σύζυγός της)». Πολιτικός μπλέχτηκε μπερδεμένος σε ερωτικά όργια!

Σκάνδαλο μεγατόνων με γνωστή celebrity! Έχασε φωτογραφική γεμάτη γυμνές φωτογραφίες!

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε πριν από λίγες ώρες με γνωστή celebrity η οποία έχασε την φωτογραφική της μηχανή η οποία ήταν γεμάτη με γυμνόστηθες φωτογραφίες της.

Μάλιστα, η ίδια έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί.

Η Λίλυ Μίκα, Γαλλίδα blogger ξέχασε την φωτογραφική της μηχανή σε πρατήριο καυσίμων στο νησί Σκάι της Σκωτίας. Η ίδια είχε σταματήσει στο σημείο για να θαυμάσει ένα τοπίο, ωστόσο ξέχασε να πάρει την φωτογραφική όπως έφευγε.

undefined

Σημαντική λεπτομέρεια ότι η φωτογραφική ήταν γεμάτη γυμνόστηθες φωτογραφίες, αφού με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον καρκίνο του μαστού.

undefined

Νεκρός 26χρονος celebrity - Το βίντεο σοκ που βγάζει αφρούς από το στόμα!

Νεκρός έπεσε 26χρονος γνωστός celebrity! Bίντεο σοκ από την στιγμή που καταρρέει και βγάζει αφρούς από το στόμα!

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες συμμετείχε σε επίδειξη της εταιρείας Ocksa, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο, το περασμένο Σάββατο, όταν το νήμα της ζωής του κόπηκε τελείως ξαφνικά.

Το μοντέλο κατέρρευσε στην πασαρέλα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εκατοντάδων θεατών, που στην αρχή νόμιζαν ότι απλώς σκόνταψε και έπεσε.

Λίγες στιγμές αργότερα, μέλη ιατρικής ομάδας που ήταν παρόντα στην εκδήλωση έσπευσαν να προσφέρουν στον πεσμένο νεαρό τις πρώτες βοήθειες.

Συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του 26χρονου, τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Θυμάστε τον θάνατο της 37χρονης καλλονής, επίσης μοντέλο, με παρόμοιο τρόπο;

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Folha Press, ο νεαρός εθεάθη να βγάζει αφρούς από το στόμα προτού χάσει τις αισθήσεις του πάνω στην πασαρέλα, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Τα αίτια θανάτου του 26χρονου, που δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Δείτε το βίντεο σοκ: