Νικολέττα Καρρά: Σε εγκαίνια κλινικής πιο λαμπερή από ποτέ! Ο άντρας που ποζάρει δίπλα της...

Λίγο μετά τον χωρισμό της χαμογελάει ξανά!

Νικολέττα Καρρά: Σε εγκαίνια κλινικής πιο λαμπερή από ποτέ! Ο άντρας που ποζάρει δίπλα της...

Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η Νικολέττα Καρρά σε εγκαίνια γνωστής κλινικής και δίπλα της πόζαρε ένας άντρας...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τα πάντα!

Η ηθοποιός, μαυρισμένη, μέσα σε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με κόκκινες πινελιές έκλεψε τις εντυπώσεις!

Άτομο που βρέθηκε εκεί μας αποκάλυψε πως φαινόταν ευτυχισμένη και βρήκε ξανά το χαμόγελό της παρά το γεγονός πως πλέον πορεύεται μόνη στη ζωή!

Η κάμερα, μάλιστα, την τσάκωσε να ποζάρει δίπλα στον Μέμο Μπεγνή!

Δείτε το στιγμιότυπο:

Νικολέττα Καρρά: Σε εγκαίνια κλινικής πιο λαμπερή από ποτέ! Ο άντρας που ποζάρει δίπλα της...

Νικολέττα Καρρά - Φώτος Πιττάτζης: Το δράμα που βίωναν τον τελευταίο χρόνο! Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν...

Ποιο είναι το δράμα που βίωναν το τελευταίο χρόνο η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης και ποιος ο πραγματικός λόγος που χώρισαν; Θα τα μάθετε όλα στο Youweekly.gr!

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγα λεπτά ο χωρισμός της ηθοποιού από τον δικηγόρο μετά από 7 χρόνια γάμου! Κανείς δεν το περίμενε καθώς οι δυο τους ναι μεν είχαν φροντίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά τους, όμως, στις εμφανίσεις τους και στα social media έδειχναν τρελά ερωτευμένοι! Την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε αλλά και το τι γινόταν εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, τα έμαθα και θα σας τα αποκαλύψω στο vanda's blog.

Ένας δύσκολος χρόνος

Πριν από δυο χρόνια ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες, έντονοι όμως καυγάδες που κρατούσαν μέρες! Τον τελευταίο, δε, χρόνο τα πράγματα χειροτέρεψαν... Αρκετές νύχτες ο δικηγόρος έμενε εκτός σπιτιού, για να κρατά απόσταση με την ηθοποιό μέχρι να ξεθυμάνουν τα νεύρα τους... Έκαναν αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον γάμο τους όμως όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, αναφέρουν πως το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό κοιμόταν χωριστά. Μπορεί να βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι αλλά εκείνος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο κι εκείνη σε άλλο... Εδώ και δυο μήνες δεν είναι πια μαζί... Η Νικολέττα έχει φύγει ήδη από το σπίτι στο οποία πέρασε 7 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του Φώτου, στα βόρεια προάστια!

"Κανείς από τους δυο δεν είναι καλά όμως είναι μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολύ προσπάθεια! Δεν γινόταν τίποτα για να σωθεί, δεν μπορούσε να σωθεί όλο αυτό. Ήταν ψυχοφθόρο και για τους δυο." αυτά μου αποκάλυψε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού και σας τα μεταφέρω στο Youweekly.gr...

Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια!