Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν τον γάμο!

Αποκάλυψη τώρα!

Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν τον γάμο!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλουν το γάμο Χρυσή Βαρδινογιάννη και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης; Αποκάλυψη τώρα!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και όπως λένε όσοι τους ξέρουν, παραμένουν πάρα πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τόσο που κάποια στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Κάτι που δεν αποδείχθηκε απλό...

Γιατί αναβάλουν τον γάμο;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao, κάποιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε ήδη κανονίσει τις λεπτομέρειες και είχαν μεταξύ τους βρει την ημερομηνία! Γιατί, λοιπόν, δεν γίνεται ο γάμος; Πολύ κοντινές πηγές στο ζευγάρι επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ήταν έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο και μάλιστα άμεσα αλλά τελικά αποφάσισε να αναβάλει το μυστήριο!

Και ο λόγος όπως λένε είναι ότι μετά από συζητήσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα της Χρυσής, αποφάσισαν να μην βιαστούν καθώς το διαζύγιο της με το Νίνο είναι ακόμα σχετικά νωπό και τα παιδιά της μικρά. Με δεδομένη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε από αυτό το χωρισμό και το γεγονός ότι θέλει όλα να κυλάνε ήρεμα στη ζωή της, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει και με την ανάλογη ηρεμία τα παιδιά της, η Χρυσή συμφώνησε ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένουν ακόμα λίγο καθώς άλλωστε και τίποτα δεν τους βιάζει!

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού!

Κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση! Είναι άλλωστε τρελά ερωτευμένοι και δεν κρύβονται πια....


Οι δυο τους απαθανατίστηκαν μάλιστα για πρώτη φορά μαζί από τον φωτογραφικό φακό και στιγμιότυπα με την πρώτη τους κοινή εμφάνιση προβλήθηκαν στο Πρωινό την Τετάρτη.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη παρακολούθησαν πρόσφατα την παράσταση Ο Φάρος και ο φακός τους «τσάκωσε» στο πάρκινγκ όταν πήγαιναν να πάρουν το αμάξι τους ντυμένοι casual και πολύ χαλαροί!

Δείτε το σχετικό βίντεο: