Σοφία Καρβέλα: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της! «Ζω έναν γολγοθά! Δεν μπορώ να αναπνεύσω»!

Τα λόγια από καρδιάς...

Σοφία Καρβέλα: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της! «Ζω έναν γολγοθά! Δεν μπορώ να αναπνεύσω»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση που έκανε στα social media η Σοφία Καρβέλα, αποκαλύπτοντας πως ζει έναν γολγοθά και δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Με μια φωτογραφία μίλησε με λόγια από καρδιάς.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη της Άννας Βίσση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο της έγραψε:

«Ζω μέσα στο απόλυτο χάος και θόρυβο. Και δεδομένου ότι είναι Δευτέρα και φοράω ένα απλό αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι δίκαιο να σας πω ότι μερικές φορές -πολύ συχνά- δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Ρωτώ τον εαυτό μου (και όλους όσοι είναι γύρω μου και μπορούν να σώσουν τη μέρα μου) τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω. Προφανώς έπρεπε να γνωρίζω μέχρι τώρα… Θέλω τόσα πολλά, αλλά στη συνέχεια τα απορρίπτω όλα, αλλά πραγματικά μερικά θα ήθελα να τα κρατήσω. Και έπειτα φυσικά, όταν μαζεύω αρκετές σοφές απαντήσεις, κάνω ακριβώς το αντίθετο. Βρίσκω την ομορφιά σε άσχημες αλήθειες και γλυκά ψέματα. Και συνεχίζω να πηγαίνω όπου με βγάλουν οι αντοχές μου. Δεν είναι πάντα υπέροχα. Αλλά τουλάχιστον έχω τον Batman να φυλά τα νώτα μου».

Σοφία Καρβέλα εξομολόγηση

Συγκλονίζει η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία: «Έκανα δυο αμβλώσεις στα βάθη του αλκοολισμού μου»!

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη της η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα για τις δυο αμβλώσεις που έκανε στα βάθη του αλκοολισμού της.

Με μια ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει στο παρελθόν.

Παίρνει θέση στο σχέδιο νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις μετά την 6η εβδομάδα κύησης και άπαξ και βρεθεί χτύπος καρδιάς στο έμβρυο.

«Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια!

Έκανα δύο αμβλώσεις. Κατά την αρχή της δεκαετίας του 20 και στα βάθη του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο άντρα. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου.

Ούσα αναγκασμένη να πρέπει να προχωρήσω σε εκείνες τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου ήταν απολύτως το πιο σκληρό και πιο σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε κανείς να κάνει για μένα και για τα μωρά. Η απόκτηση παιδιών δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Κατέληξα να έχω 2 καταπληκτικά αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να δώσω μια ατέλειωτη αγάπη σε εκείνους και να είμαι ανοιχτή να τη δεχτώ και εγώ. Εμπιστευθείτε τις ΗΠΑ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για τις ΗΠΑ και τα σώματά μας», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της με το παιδί της.

Σοφία Καρβέλα: Έγινε αγνώριστη - Απίστευτη αλλαγή στο μαλλί της!

Τεράστια η αλλαγή της Σοφίας Καρβέλα!

Η Σοφία Καρβέλα τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική.

Ωστόσο, παρά την χιλιομετρική απόσταση ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για την ζωή της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Έτσι λοιπό το βράδυ της Τρίτης, θέλησε να μας δείξει την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Η Σοφία Καρβέλα θέλησε να κόψει τα μακριά της μαλλιά και, πλέον διαθέτει ένα εντυπωσιακό αυστηρό καρέ.

Σοφία-Καρβέλα-νέο-μαλλίΣοφία-Καρβέλα-νέο-μαλλί