Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αποκάλυψη για το μέλλον του My style rocks! (Βίντεο)

Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αποκάλυψη για το μέλλον του My style rocks! (Βίντεο)

O Δημήτρης Αργυρόπουλος καλεσμένο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αποκάλυψε το μέλλον του My style rocks.

Θα συνεχιστεί και του χρόνου η όχι;

Στην ερώτηση «Γιατί είπες “ναι” στο My Style Rocks;», ο Αργυρόπουλος απάντησε: «Όταν μου έγινε η πρόταση και μου είπαν ποιοι θα είναι, είπα «ναι». Σημασία έχει με ποιους κάνεις κάτι». Όπως είπε τα γυρίσματα δεν ήταν εύκολα, ήταν πολύωρα, ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία και οι συνεργάτες τους- Στέλιος Κουδουνάρης, Μπέττυ Μαγγίρα και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- «πολύ καλά και πολύ βοηθητικά παιδιά».

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος απάντησε, επίσης, για το αν το concept θα συνεχίσει και του χρόνου: «Επίσημα δεν μας έχουν πει τίποτα, τουλάχιστον σε εμένα. Ακούγονται διάφορα ότι μετακομίζουμε, αλλά δεν ξέρω τίποτα.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Σε κλινική στο εξωτερικό! Τα όρια που ξεπεράστηκαν και η ψυχολογική κατάρρευση

Σε κλινική αποτοξίνωσης είχε βρεθεί στο παρελθόν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος! Τα όρια που ξεπεράστηκαν και η ψυχολογική κατάρρευση!

Το "σκοτεινό" παρελθόν του πρώην συντρόφου της Μαρίας Μπακοδήμου...

O πρώην κριτής του My Style Rocks αποκάλυψε πως παλαιότερα ήταν εξαρτημένος απο ουσίες και από το αλκοοόλ και πως έδωσε αγώνα για να απεξαρτηθεί. «Οι εξαρτήσεις ήρθαν στη ζωή μου από φόβο. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος είχα οικογένεια, αλλά σε μένα δεν ήταν τόσο βαρύ γιατί ήμουν λειτουργικός. Πήγα για απεξάρτηση στην Αμερική. Έφυγα 3 μήνες και ξανά γύρισα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της εγχώριας showbiz, ωστόσο ο ίδιος εξομολογήθηκε πως τον ενοχλούν τα γκρίζα μαλλιά του: «Με ενοχλεί που έχω γκρίζα μαλλιά, γιατί τα έχω από 25 χρονών». Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε, καθώς έχασε τον μπαμπά του όταν ήταν δέκα ετών. Η σχέση του με το διάβασμα δεν ήταν καλή επειδή αντιμετώπιζε δυσλεξία: «Δεν ήμουν διαβαστερός, έχω δυσλεξία. Την εποχή του 1970 και του 1980 δεν ξέραμε, θεωρούνταν κακό, ήταν με χάρακα και με έδερναν».

Η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του, καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. «Τα χρόνια με τη Μαρία, ήταν ιδιαίτερα. Ήταν διευθύντριά μου. (…) Ερωτεύτηκα τη διευθύντρια. Η Μαρία μετά μπήκε στην τηλεόραση και μετά στο καθημερινό. Η τηλεόραση σε ρουφάει και μετά…», είπε και συμπλήρωσε πως ευθύνεται ο ίδιος για τον χωρισμό τους: «Όχι εγώ. Θα πάρω εγώ το 51% της ευθύνης. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα».

«Οι εξαρτήσεις ήρθαν στη ζωή μου από φόβο. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος είχα οικογένεια, αλλά σε μένα δεν ήταν τόσο βαρύ γιατί ήμουν λειτουργικός. Πήγα για απεξάρτηση στην Αμερική. Έφυγα 3 μήνες και ξανά γύρισα».