Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με το πρόβλημα υγείας! «Παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα»!

Η εξομολόγηση από καρδιάς για τις δύσκολες ώρες!

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με το πρόβλημα υγείας! «Παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα»!

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με την εξομολόγηση που έκανε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και παίρνει φάρμακα.

Μάλιστα, η ίδια λόγω του προβλήματος απείχε από το τραγούδι.

«Έχω θυρεοειδή και παραθυρεοειδή, παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα! Έχω προσπαθήσει να κάνω διατροφή και σε έξι μήνες έχασα ένα κιλό, δεν άξιζε! Όταν απέκτησα την οικογένεια, άφησα την καριέρα για 20 χρόνια, ενσυνείδητα. Δε μου άρεσε η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που υπήρχε εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να κάνω υποχωρήσεις και παραχωρήσεις! Εγώ πάντα δούλευα με τον κόσμο, ο κόσμος με αγαπούσε! Για να προχωρήσεις εκείνη την περίοδο έπρεπε να είσαι συνέχεια έξω, βαμμένη και στημένη. Υπήρχε ένα δήθεν!

Ελπίδα πρόβλημα υγείας

Με τον άντρα μου είμαστε κοντά 50 χρόνια μαζί, με στήριζε πάρα πολύ σε αυτό που έκανα. Ο άντρας μου με διεκδίκησε! Δεν είχα συνείδηση τότε ότι είχα ωραία φωνή και ότι ήμουν ωραία κοπέλα. Πήγαμε στο Ισραήλ για τη Eurovision, βγαίναμε στο δρόμο και με αναγνώριζαν, δεν μπορούσα να το πιστέψω! Όταν είχα πάει στη Eurovision σκεφτόμουν ότι είχα πολλά κιλά στην πλάτη μου γιατί αντιπροσώπευα την Ελλάδα, ήμασταν φανατικοί με αυτό!», είπε η Ελπίδα στο Πρωινό.

Στο νοσοκομείο γνωστή τραγουδίστρια! Η επέμβαση στο μάτι και η ανατριχιαστική φωτογραφία!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο! Η ίδια έκανε επέμβαση στο μάτι και δημοσίευσε τη πρώτη φωτογραφία....

H διάσημη τραγουδίστρια Mel B, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα Spice Girls παραλίγο να χάσει την όραση της.
Πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως έφτασε στο νοσοκομείο Moorfields Eye του Λονδίνου και ανέφερε πως δεν έβλεπε από το δεξί της μάτι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα νέα δημοσιεύματα αποκάλυπταν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά για μια περιπέτεια την οποία βίωσε ξανά η Mel B στο παρελθόν. Η τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της και ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, τονίζοντας πως το πρόβλημα με το μάτι της ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και πως δεν έβλεπε καθόλου.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που μου δίνεται. Για να ξέρετε όμως την αλήθεια, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα την περασμένη εβδομάδα, όταν τυφλώθηκα από το δεξί μάτι και έβλεπα θολά από το αριστερό. Ακόμη, κι αν ο «χαζός» Τύπος διέδωσε ότι ήμουν καλά και ότι κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, θέλω να πω ότι ΔΕΝ ήμουν καθόλου καλά και ότι κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στο παρελθόν. Πόνεσα πάρα πολύ και ήμουν πολύ φοβισμένη». Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Στο νοσοκομείο γνωστή τραγουδίστρια

Γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται: «Δέχτηκα bullying από καθηγητές! Μια δασκάλα είπε...»!

Για το bullying που δέχτηκε από καθηγητές της εξομολογήθηκε γνωστή τραγουδίστρια.

Δεν τους άρεσε που ήταν αλλόθρησκη.

Η Antonella την οποία γνωρίσαμε από τους Kings αποχώρησε από το συγκρότημα και δηλώνει στο Happy Day και μίλησε στην εκπομπή Happy Day.

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο η μητέρα της είναι από την Κούβα και ο πατέρας της από τη Χιλή.

undefined

«Μέχρι τα 6 μου δεν μιλούσα καθόλου ελληνικά γιατί η μητέρα μου μιλούσε μόνο ισπανικά μέσα στο σπίτι για να μάθω καλά τη μητρική μου γλώσσα. Όταν πήγα Α΄Δημοτικού δεν ήξερα καθόλου ελληνικά και μου έβαλαν ενισχυτική διδασκαλία στην οποία δεν πάτησα ποτέ. Στο σχολείο είχα κάποια θέματα όσον αφορά στην καταγωγή μου, τη θρησκεία επειδή είμαι καθολική. Πιο πολύ από καθηγητές δεχόμουν bullying παρά από μαθητές. Είχα μία δασκάλα στο δημοτικό που γύρισε και είπε στα παιδιά «Μην κάνετε παρέα με την Antonella γιατί είναι αλλόθρησκη».