Βασίλειος Κωστέτσος: Ψυχολογικα σοκαρισμένος! Το ανατριχιαστικό βίντεο από το ατύχημα!

Τι συνέβη;

Βασίλειος Κωστέτσος: Ψυχολογικα σοκαρισμένος! Το ανατριχιαστικό βίντεο από το ατύχημα!

Ψυχολογικά σοκαρισμένος είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος, δημοσιεύοντας ένα ανατριχιαστικό βίντεο από ατύχημα που σημειώθηκε.

Τι συνέβη;

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε ένα βίντεο από ανατριχιαστικό ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνδρας παραπάτησε και χτύπησε πολύ άσχημα! Όπως αποκάλυψε, το ίδιο είχε συμβεί και στην μητέρα του.

Στο βίντεο που δημοσίευσε έγραψε στην λεζάντα του: «Εχω Πάθει ΣΟΚ!λιγο πιο κάτω πριν ένα μήνα η μάνα μου χτύπησε Πολυ άσχημα στα ίδια σημεία!...
Ο αξιοπρεπεστατος κύριος αυτος που τον βλέπω Χρονια στο Κολωνάκι δυστυχώς στα εκπληκτικά Πεζοδρόμια μας παραπάτησε και χτύπησε Πολυ άσχημα!
Θελω να Ελπιζω ο κος Μπακογιάννης αλλα και οι Δημοτικοί σύμβουλοι του να Μεριμνήσουν Γιαυτο ετσι ώστε να ΜΗΝ Έχουμε αλλα «θύματα» των....εκπληκτικών Πεζοδρομίων της Αθήνας!».

View this post on Instagram

Εχω Πάθει ΣΟΚ!λιγο πιο κάτω πριν ένα μήνα η μάνα μου χτύπησε Πολυ άσχημα στα ίδια σημεία!... Ο αξιοπρεπεστατος κύριος αυτος που τον βλέπω Χρονια στο Κολωνάκι δυστυχώς στα εκπληκτικά Πεζοδρόμια μας παραπάτησε και χτύπησε Πολυ άσχημα! Θελω να Ελπιζω ο κος Μπακογιάννης αλλα και οι Δημοτικοί σύμβουλοι του να Μεριμνήσουν Γιαυτο ετσι ώστε να ΜΗΝ Έχουμε αλλα «θύματα» των....εκπληκτικών Πεζοδρομίων της Αθήνας!

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on

Βασίλειος Κωστέτσος: Η μάχη με τον καρκίνο! Η αποκάλυψη που "πάγωσε" τους πάντες! (βίντεο)

Την δική του μάχη φαίνεται πως δίνει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο σχεδιαστής βρέθηκε στην πολυθρόνα του Ooh La La! απέναντι από την καλή του φίλη Σάσα Σταμάτη και έκανε την αποκάλυψη.

Η Σάσα Σταμάτη τον αγκάλιασε και αναφέρθηκε σε μια επέμβαση βαλβίδας που είχε κάνει πέρσι ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Τότε ο σχεδιαστής έσκασε την "βόμβα" και τους άφησε άφωνους όλους! Όπως αποκάλυψε πήρε τα αποτελέσματα μιας βιοψίας για να δει αν είναι καρκίνος ή κάτι καλοήθες το εύρημα που είχε στον οργανισμό του.

Τι και αν τον ρωτούσε επίμονα η Σάσα Σταμάτη αν είναι όλα καλά; Εκείνος απέφυγε να απαντήσει αλλά "φορτίστηκε" συναισθηματικά.

Όλα καλά θα πάνε Βασίλειε!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: