Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πόζαρε με μαγιό και έφερε τον καύσωνα!

Αντέχετε να την δείτε;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πόζαρε με μαγιό και έφερε τον καύσωνα!

Με το μαγιό της πόζαρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και έφερε τον καύσωνα!

Η παρουσιάστρια διαθέτει άψογες αναλογίες, και αυτό με καθημερινή γυμναστική.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της από την παραλία να είναι ξαπλωμένη σε αιώρα.

«Και για πες ..Πού είναι ο καλός καιρός? Έρχεται? #strangethings #waitforit #instamood», έγραψε στη λεζάντα της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα κάνει εκπομπή με συμπαρουσιαστή-βόμβα; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

H Ντορέττα Παπαδημητρίου θα κάνει εκπομπή με έναν συμπαρουσιαστή-βόμβα; Όλη η αλήθεια γύρω από το θέμα!

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες!

Συγκεκριμένα η Ντορέττα μίλησε στην εκπομπή του AlphaTV «Happy Day» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και τις φήμες πως θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα σε άλλο πρότζεκτ.

«Πρώτη φορά ακούω ότι θα είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί πάντως εγώ δεν έχω κάνει καμία κουβέντα και έχοντας αυτόν τον ρόλο στον Alpha, είναι ξεκάθαρο ότι αν συμβεί κάτι άλλο τηλεοπτικά θα είναι στον Alpha και όχι σε κάποιο άλλο κανάλι», ανέφερε στην εκπομπή η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι είχε πει, επίσης, η Ντορέττα για το τέλος στη σχέση της;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας το μυστικό της Ντορέττας Παπαδημητρίου! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα η παρουσιάστρια;

Χαρμόσυνα είναι τα νέα και θα σας ανακοινώσω όλο όσα έμαθα μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Ντορέττα κρατάει τον τελευταίο μήνα ένα μυστικό που... θα αναταράξει την ελληνική showbiz!

Ποιο είναι αυτό;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

Πρόσωπο αρκετά κοντινό της μου αποκάλυψε πως το OPEN "φλερτάρει" άσχημα μαζί της για να την εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του!

Όπως όλα τα κανάλια, έτσι κι αυτό, προσπαθεί να ανανεώσει - δυναμώσει την ομάδα του εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ένα από τα πρόσωπα που θεωρούν οι ιθύνοντες πως θα "φέρει" κόσμο αλλά και έσοδα είναι η Ντόρεττα Παπαδημητρίου!

Για τι project την θέλουν;

Όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου, δεν της έχει γίνει πρόταση για κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το μόνο που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι την θέλουν αρκετά από το κανάλι!

Βέβαια, εμένα ένα πουλάκι μου σφύριξε πως... αν το OPEN πάρει τελικά τα δικαιώματα για τον "Πιο αδύναμο κρίκο", ο Νίκος Μουτσινάς, - που λέγεται πως θα το παρουσιάσει - θα έχει... "ανταγωνίστρια"!