Κατερίνα Βρανά: Έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να δακρύσει με την συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας!

Συγκινήθηκαν όλοι στο πλατό!

Κατερίνα Βρανά: Έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να δακρύσει με την συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε η Κατερίνα Βρανά και τον έκανε να δακρύσει με την συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της.

Η περιγραφεί της τους έκανε όλους να συγκινηθούν.

Στα παλιά συνέντευξη της ε΄8ιχε αποκαλύψει: «Έγινε σταδιακά, μέσα σε δύο ημέρες. Τους έλεγα "Παιδιά, κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου", αλλά νόμιζα πως ίσως είναι από τα φάρμακα και την κούραση. Όταν λοιπόν μου έκαναν την επέμβαση για να σταματήσουν αυτή τη νέα μικρή αιμορραγία, τυφλώθηκα. Το είδα όμως να έρχεται. Σκεφτόμουν πως, αφού το καταλάβαινα πως έρχεται, με τον ίδιο τρόπο θα έφευγε. Αυτό έλεγε η λογική μου. Οι γιατροί τα είχαν παίξει, ήταν τρελαμένοι, φώναζαν, "Ohh, she’s gone blind". Οι Μαλαισιανοί έφερναν γιατρούς από διάφορες ειδικότητες. Ήταν συναρπαστικά τα όσα μου συνέβαιναν. Είναι τόσο μοναδική η περίπτωση μου που έφτασε μέχρι την Αμερική, αφού φίλος μου γιατρός που είχε βρεθεί σε ένα ιατρικό συνέδριο μου είπε πως αναφέρθηκα ως "η περίπτωση της Ελληνίδας στη Μαλαισία".».

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε και τα δάκρυα του Λάκη Λαζόπουλου:

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά για το πρόβλημα υγείας της! «Τυφλώθηκα! Με έβαλαν σε τεχνητό κώμα αλλά...»

Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Βρανά! Το «πιο αστείο κορίτσι του κόσμου», μετά τη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της, εμφανίστηκε on stage καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, σε εκδήλωση προς τιμήν της που οργανώθηκε από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και μίλησε στη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής της.

«Ήταν ένα δύσκολο, βαρύ, κρυολόγημα! Ήταν τόσο βαρύ, σαν μάτι» είπε η ηθοποιός στην αρχή της συνέντευξης και συνέχισε: «Σαν εμπειρία, ελπίζω να ήταν η μοναδική. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Οι γονείς μου τα είχαν παίξει».

Η γιορτή με τίτλο «Κατερίνα Βρανά: Πεθαίνοντας στα γέλια» έγινε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Διάλογοι» από το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», κατά τη διάρκεια της οποίας η stand-up comedian περιέγραψε όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Μαλαισία το 2017, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα.

Τότε η μη έγκαιρη διάγνωση των γιατρών είχε ως αποτέλεσμα η Κατερίνα Βρανά να υποστεί οξεία περιτονίτιδα και από εκείνη τη στιγμή να αρχίσει έναν αγώνα επιβίωσης που ευτυχώς κέρδισε! «Αυτό που λέω και είναι λίγο… χοντρό, και φρικάρουν όλοι είναι πως, έτσι και μου βγει μετά από όλα αυτά και καρκίνος, θα τα… πάρω! Θα γίνω έξαλλη» είπε.

Με μια μικρή δυσκολία στην ομιλία, η Κατερίνα μίλησε για στιγμές που έκρυβαν πόνο, αλλά έντεχνα τον έκρυψε πίσω από το χιούμορ της. «Εγώ το μεγαλύτερο κομμάτι το έχασα. Ήμουν αναίσθητη, κοιμόμουν. Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Κι όσο ήμουν σε τεχνητό κώμα -με έβαλαν για να με σώσουν- εγώ έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη. Και να τονίσω πως εγώ δεν κάνω γιόγκα!» ανέφερε και συνέχισε: «Και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνήσω, να μιλήσω, να συνεννοηθώ και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα, γιατί είχε φέρει τους φερετζέδες η Μαριωρή. Δεν έβλεπα τότε καλά» πρόσθεσε.

Πηγή: Espresso