Κάγκελο η Μελέτη με γνωστό Έλληνα παρουσιαστή! «Έχω 6 παιδιά, από διαφορετικές γυναίκες»!

Έμεινε να τον κοιτάει!

Κάγκελο η Μελέτη με γνωστό Έλληνα παρουσιαστή! «Έχω 6 παιδιά, από διαφορετικές γυναίκες»!

Κάγκελο έμεινε η Ελεονώρα Μελέτη, με γνωστό Έλληνα παρουσιαστή! «Έχω 6 παιδιά, από διαφορετικές γυναίκες» της είπε και.... προκάλεσε εντυπώσεις!

Αφού μίλησε στην παρουσιάστρια για τα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο ζωής του ως παιδί, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «αλητάκο», αποκάλυψε ότι μπήκε σε ορφανοτροφείο, αφού η γιαγιά του δεν ήθελε να τον κρατήσει.

Ο ίδιος αργότερα αποκάλυψε στην Ελεονώρα ότι σε ηλικία μόλις 13 χρόνων έφυγε στο εξωτερικό, ενώ περιέγραψε ότι όταν εργαζόταν στα καράβια το έσκαγε με αιτία μια γυναίκα. Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε και για τα έξι παιδιά του, τρία αγόρια και τρία κορίτσια από διαφορετικές γυναίκες, ωστόσο δεν επεκτάηθηκε περαιτέρω, παρά μόνο είπε ότι μιλούν μεταξύ τους σαφώς.

Ο Κώστας Μυλώνάς αργότερα, τόνισε ότι αφορμή να επιστρέψει στην Ελλάδα στάθηκε ο έρωτάς του για μια γυναίκα, και διηγήθηκε την ιστορία παραδεχόμενος ότι «δεν ευδοκίμησε». Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του από το 33.50 αλλά και το τι είπε στην Ελεονώρα ο δραπέτης τραγουδιστής....

Alpha: Πρώην παρουσιαστής του σταθμού δείχνει τα απόκρυφά του!

Και όμως πρώην παρουσιαστής του Alpha δείχνει φάτσα κάρτα τα απόκρυφά του!

Το πρωί της Πέμπτης, ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς κανένα ρούχο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Δάσκαλος ποζάρει γυμνός καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με ένα μαύρο t-shirt. Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα του συγκεκριμένου στιγμιότυπου: «“Good things happen when you smile or when you are naked”, «Τα καλά πράγματα συμβαίνουν όταν χαμογελάς ή όταν είσαι γυμνός».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Δάσκαλος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha «Δέστε τους», ο οποίος σαρώνει σε τηλεθέαση στο Open! Δείτε την ανάρτησή του:

Ο παρουσιαστής του Alpha Γιώργος Δάσκαλος

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Ρωτάω τον σύζυγό μου ποια σ3ξι φωτογραφία να ανεβάσω στο instagram»

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ρωτάει πάντα τον σύζυγό της για το ποια σέξι φωτογραφία θα ποστάρει στο instagram!

Παίρνουν από κοινού την απόφαση!

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία είπε στο Down Town της Κύπρου: «Εννοείται. Πρώτα ρωτάω τον Βαγγέλη και μετά την ανεβάζω. Θα δει το αισθητικό αποτέλεσμα, θα μου πει τη γνώμη του».

Επομένως είστε και «σύμμαχοι», εκτός από σύζυγοι;

Φυσικά! Είμαστε «ομάδα». Θα συμφωνήσουμε, θα διαφωνήσουμε, θα ανταλλάξουμε λόγια – μέσα σε λογικά πλαίσια. Θα τα κάνουμε όλα. Στο τέλος, όμως, θα ακολουθήσω αυτό που μου λέει ο Βαγγέλης! Κι όχι γιατί είναι ο άντρας μου, αλλά έχω μάθει πια, ότι έχει δίκιο σε ό,τι κι αν μου έχει πει. Κάθε φορά δικαιώνεται, οπότε εκ των πραγμάτων, ακόμη κι όταν δεν θέλω, στο τέλος κάνω αυτό που θα μου πει, γιατί είναι για το καλό μου.

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Ρωτάω τον σύζυγό μου ποια σ3ξι φωτογραφία να ανεβάσω στο instagram»Και στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι μαζί. Το πολύ μαζί, λένε ότι «σκοτώνει» όμως. Πώς κρατάς την ισορροπία;

Εγώ, από παιδί, διατηρώ τις ισορροπίες στη ζωή μου. Ας πούμε, η μητέρα μου, εκτός από μαμά μου, ήταν και η δασκάλα μου στο σχολείο. Στο σπίτι ήταν η μαμά και στην τάξη η «κυρία». Έχω συνηθίσει να βλέπω δύο και τρεις ρόλους σε έναν άνθρωπο. Έτσι και με τον Βαγγέλη. Όταν είμαστε σπίτι και μιλάμε για τη δουλειά, είναι ο συνεργάτης μου και μιλάμε καθαρά επαγγελματικά. Όταν θα πιάσουμε ένα θέμα προσωπικό μας, θα είμαστε αντρόγυνο. Όσο για το πολύ μαζί, η αλήθεια είναι ότι ενώ περνάμε πολύ χρόνο, παράλληλα βρίσκουμε και χρόνο ο καθένας για τον εαυτό του.