Λάουρα Νάργες: Έτσι «τελείωσε» τον Μουρούτσο! Το πανηγυρικό άκυρο on camera!

Μιλάμε για.... ακυράρα!

Λάουρα Νάργες: Έτσι «τελείωσε» τον Μουρούτσο! Το πανηγυρικό άκυρο on camera!

Η Λάουρα Νάργες «τελείωσε» τον Μουρούτσο και του έριξε πανηγυρικό άκυρο on camera! Έτσι λοιπόν, η ίδια έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε αναφορά σε εκείνον!

Η Λάουρα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, το Πανόραμα που έληξε άδοξα, την απώλεια του πατέρα της, αλλά όχι για τον Μιχάλη!

«Το Survivor Πανόραμα μου άρεσε πάρα πολύ. Προτιμώ όταν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά η ανακοίνωση να γίνει από το κανάλι. Δεν μπορώ να πω κάτι για το My Style Rocks, θα ανακοινωθεί η παρουσιάστρια από το κανάλι. Έχω φάει πολλές σφαλιάρες στο κομμάτι της φιλίας. Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω ανθρώπους να έχω στη ζωή μου. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον θάνατο κάποιου κοντινού σου ανθρώπου.

Μου λείπει ο πατέρας μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι με προσέχει. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στον χωρισμό μου από τον Μιχάλη. Όλοι θέλουμε να προχωρήσουμε, επομένως δεν είναι κάτι που αισθάνομαι ότι υπάρχει λόγος να συζητήσω και να αναλύσω πια. Μετά το Survivor είχα προβλήματα με το έντερό μου», είπε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λάουρα Νάργες: 8 +1 πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη!

Mπήκε στην ζωή μας πριν από 10 χρόνια όταν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «So you think you can dance» και από τότε δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί!

H Λάουρα Νάργες, με καταγωγή από τη Γερμανία, κέρδισε τις εντυπώσεις στo Survivor 2 και αν και πολλοί την χαρακτήριζαν σαν αδύναμη παίκτρια, κατάφερε να κάνει την διαφορά!

Η όμορφη Ελληνογερμανίδα στα τέλη του 2018 τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της , όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο!


Τι δεν ξέρουμε όμως για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή; Ιδού η λίστα:

1.Τα τραγούδια που την ταξιδεύουν όταν τα ακούει είναι το «Lose Yourself» του Eminem, το «Requiem for a Dream» και το «We Need a Resolution» της Aaliyah.

2.Τα βιβλία που της άλλαξαν τη ζωή είναι τα «Body Language» του Allan Pease και «Η σκιά του ανέμου» του Carlos Ruiz Zafόn.

3.Ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχει δεχτεί ήταν μία κούτα με γράμματα και φωτογραφίες από τους φίλους της από τη Γερμανία με αφορμή τη μετακόμισή της στην Ελλάδα. Είναι για εκείνη σπουδαίο ενθύμιο.

laoura-narges-ti-den-kserame-gia-ekeini

4.Στα παπούτσια φοράει νούμερο 38, ενώ η αγαπημένη της beauty συνήθεια είναι το peeling με μείγμα από αμύγδαλο.

5.Φοβάται το σκοτάδι, το ύψος, έχει ακροφοβία και αραχνοφοβία. Η μεγαλύτερη φοβία της όμως είναι μη μείνει κάποια στιγμή εντελώς μόνη της.

6.Η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει δεχτεί είναι τριαντάφυλλα έξω από την πόρτα του σπιτιού της ή πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της.

7.Το μότο της είναι «κάθε εμπόδιο για καλό».

8.Το ταξίδι που έκανε και της έχει μείνει αξέχαστο είναι στην Πορτογαλία το 2008. Είχε πάει 5 μέρες με αφορμή ένα διαφημιστικό σποτ. Ήταν η πρώτη της δουλειά στην Ελλάδα, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το «So You Think You Can Dance».

9.Οι πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό της είναι: κεφάτη, πειραχτήρι, ευαίσθητη, τσαπατσούλα, αγχωτική!