"Με έδιωξαν δύο φορές απο το νηπιαγωγείο!" Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει!

Και όμως το είπε!

" Από το νηπιαγωγείο με έδιωξαν δυο φορές" αναφέρει ο πασίγνωστος ηθοποιός και συνεχίζει να μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή του...

Στο γυμνάσιο γράφτηκε στον ομάδα πάλης, παράλληλα έκανε μαθήματα φωνητικής, λίγο αργότερα κλασικής κιθάρας και λίγα χρόνια μετά πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Ηθοποιός αποφάσισε να γίνει λίγο πριν το τέλος των σπουδών του στο Μετσόβιο.

Επιπλέον, φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου «Ιασμος». Η συνέχεια είναι γνωστή και το μέλλον μπροστά και του ανήκει. Σήμερα θυμόμαστε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές του στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη!

αλεξης-γεωργουλης

Ο Λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη που μπορεί στο μυαλό του τηλεθεατή να είναι αποτυπωμένα τα σειρές «Είσαι το ταίρι μου» και «Εραστής δυτικών προαστίων», όμως έχει προσθέσει στο βιογραφικό του δεκάδες δουλειές, διεθνείς παραγωγές, σκηνοθεσίες, ενώ έχει γράψει και τρία έργα. Εχει ανοίξει μαγαζιά εστίασης, ήταν στην επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» και ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: TV24

Αλέξης Γεωργούλης: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το ταίρι του!

Στον παλμό των εκλογών, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το ταίρι του!

Ο ηθοποιός, που έβαλε υποψηφιότητα για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή, είπε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μία ανάρτηση... καρδιάς!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο Αλέξης Γεωργούλης απεικονιζεται μαζί με την καλή του φίλη και πρώην συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά Είσαι το Ταίρι μου, Βίκυ Σταυροπούλου, κρατώντας μια φωτογραφία με τους δύο τους, 18 χρόνια πριν.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας: «Βίκυ!!! Δε θα σε άφηνα ποτέ για κανένα λόγο...!! 18 χρόνια η Βίκυ @vicky_stavropoulou_official_ στην καρδιά μου όπως φαντάζομαι και στη δική σας...»

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Αλέξης Γεωργούλης με το ταίρι του