Σίσσυ Φειδά: Μας δείχνει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό της σαλόνι!

Πώς το έχει διακοσμήσει;

Σίσσυ Φειδά: Μας δείχνει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό της σαλόνι!

Η Σίσσυ Φειδά... άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μας έδειξε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό της σαλόνι!

Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες από τη διακόσμηση.

Η γνωστή διακοσμήτρια, Σίσσυ Φειδά, πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία από το σπίτι της και συγκεκριμένα μας έδειξε πώς είναι το σαλόνι της! Δείτε και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού της!

Το σαλόνι της είναι διακοσμημένο, κυρίως ασπρόμαυρα, ωστόσο υπάρχουν έντονες κόκκινες λεπτομέρειες!

Σίσσυ Φειδά: Μας δείχνει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό της σαλόνι!

Η Σίσσυ Φείδα φωτογραφίζει την κορούλα της! Δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει... (Photo)

Όλο και περισσότεροι celebrities επέστρεψαν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έτσι και η νεαρή μανούλα.

Ο λόγος για την γνωστή interior designer Σίσσυ Φειδά η οποία όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα ανεβάζει φωτογραφίες στα social media. Η ίδια αγαπά την διακόσμηση όπως και το instagram γι'αυτό και φροντίζει να το ενημερώνει συχνά.

Η ίδια πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία με την μικρή της κόρη στο Instagram η οποία καθόταν σε ένα καρεκλάκι με το όνομα της επάνω. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς είναι απλά μοναδικό.

Σίσσυ Φειδά: Λιώσαμε! Η φωτογραφία της κόρης της που είναι για "δάγκωμα"!

Η Σίσσυ Φειδά είναι μια πανευτυχής μανούλα και το δηλώνει!

Η γνωστή διακοσμήτρια κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήρε λίγο χρόνο για να απολαύσει το καλοκαίρι με την κόρη της!

Είναι γνωστό πως η Σίσσυ Φειδά λατρεύει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έχουν να κάνουν με τη δουλειά της. Αυτη τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση!

Η επαγγελματίας διακοσμήτρια απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές της διακοπές με την κόρη της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη! Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρής από την παραλία γράφοντας στην λεζάντα πως "είναι τα πάντα της"!

Δείτε εδώ τη δημοσίευση της: