Η σύζυγος του Ικέρ Κασίγιας συγκινεί! Το μήνυμά της μετά την εγχείρηση για τον καρκίνο!

Το ζευγάρι πέρασε δύσκολες ώρες!

Η σύζυγος του Ικέρ Κασίγιας συγκινεί! Το μήνυμά της μετά την εγχείρηση για τον καρκίνο!

Η σύζυγος του Ικέρ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο, μετά την εγχείρηση για τον καρκίνο έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα!

Το ζευγάρι πέρασε πολύ δύσκολες ώρες με τα προβλήματα υγείας!

Πριν λίγο καιρό ο Ικέρ Κασίγιας παραλίγο να χάσει τη ζωή του με το καρδιακό επεισόδιο στην προπόνηση της Πόρτο.

Στη συνέχεια ήρθε η είδηση με τον καρκίνο στη μήτρα της συζύγου του, Σάρα Καρμπονέρο.

Η όμορφη δημοσιογράφος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, επέστρεψε στο σπίτι της και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, γράφοντας στο instagram: «Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά. Σας ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Δείτε την ανάρτηση

Συγκλονίζει κορυφαίος αθλητής! «Έδωσα μάχη με την κατάθλιψη! Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω...»

Συγκλονίζει κορυφαίος αθλητής με τα όσα ανέφερε! «Έδωσα μάχη με την κατάθλιψη! Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω...» είπε μεταξύ άλλων!

Το ότι έγινε διάσημος λόγω των κατορθωμάτων του, ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στην αρχή. Και γι’ αυτό υπήρχαν σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό του για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πλέον, ο κορυφαίος αθλητής της κολύμβησης Μάικλ Φελπς, έχει την σύζυγο, δύο παιδιά και απολαμβάνει την ζωή του. Και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του, μέσω των social media, λέγοντας τι περνούσε από το μυαλό του.

«Έδωσα μάχη με το άγχος και την κατάθλιψη και αμφέβαλα ακόμη και για το αν θέλω να ζήσω ή όχι. Όταν έφτασα σε αυτό το κατώτατο σημείο, αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια ενός επαγγελματία. Η απόφαση αυτή τελικά έσωσε τη ζωή μου. Δεν πρέπει να περιμένεις για κάποια πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Μάικλ Φελπς.

Δείτε την ανάρτηση που συγκλόνισε:

Τι έγραψε στο Twitter ο Μάικλ Φελπς

Ο Μάικλ Φελπς

Τραγικές στιγμές για κορυφαίο προπονητή! Τον ακρωτηρίασαν!

Τραγικές στιγμές περνάει κορυφαίος προπονητής, αφού μετά από μόλυνση που έπαθε χρειάστηκε να τον ακρωτηριάσουν.

Συγκεκριμένα οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια!

Ο θρυλικός προπονητής της Ρόζεμποργκ, Νιλς Άρνε Έγκεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείαςκαι λόγω μίας μόλυνσης οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια!

undefined

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο αθλητικός διευθυνής της ομάδας του Τροντχάιμ, Στιγκ Ίνγκε Μπιόρνεμπι, μιλώντας στο TV3: «Ο Νιλς Άρνε προσβλήθηκε από μία μόλυνση και ο ακρωτηριασμός ήταν απαραίτητος. Όμως ήταν πάντα μαχητής και είναι σε καλή διάθεση. Σίγουρα θα έρθει ξανά στο γήπεδο»