Ποιο Master Chef; Η νέα εκπομπή μαγειρικής που θα βάλει «φωτιά» στην ελληνική τηλεόραση!

Η κίνηση ματ που θα κάνει πανικό!

Ποιο Master Chef; Η νέα εκπομπή μαγειρικής που θα βάλει «φωτιά» στην ελληνική τηλεόραση!

Μια νέα εκπομπή μαγειρικής θα βάλει «φωτιά» στην ελληνική τηλεόραση και θα κάνει τον κόσμο να λέει «Ποιο Master Chef»;

Παραδοσιακά προϊόντα και υλικά καθώς και τοπικές συνταγές θα μας συστήσουν την κουλτούρα διαφορετικών πολιτισμών σε διάφορα μήκη και πλάτη της Γης. Την ίδια στιγμή, ελληνικές συνταγές και γεύσεις θα ταξιδέψουν με τη σειρά τους έως την άλλη άκρη του κόσμου πρωταγωνιστώντας σε ένα παιχνίδι ανταλλαγής γεύσεων, νοστιμιάς και μυστικών γαστρονομίας.

Ξεναγός μας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας θα είναι ο Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος θα μας δείξει νέους τόπους και νέα μέρη, νέες γειτονιές και νέες μυρωδιές συνομιλώντας με ντόπιους, μαγειρεύοντας στις κουζίνες τους ή ακόμη και στη μέση του δρόμου.

Μιλάμε φυσικά για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «StrEAT Food» που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 22:45 και αναλαμβάνει να μας ταξιδεύει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις γεύσεις και τις παραδόσεις όλου του κόσμου.

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να γυρίσουμε τον κόσμο μαγειρεύοντας και να τον ανακαλύψουμε μέσα από τις γεύσεις του.

«StrEAT Food» με τον Βασίλη Καλλίδη. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1. Έχετε διαβάσει και αυτό; ΑΝΤ1: Αυτή είναι η νέα σειρά που πιστεύουν πως θα σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης!

ΑΝΤ1: Πρόσωπο έκπληξη υπέγραψε με το κανάλι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Πρόσωπο έκπληξη υπέγραψε με το κανάλι του ΑΝΤ1 και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Αποκάλυψη τώρα!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα πριν από λίγη ώρα! Είναι φρέσκα τα νέα...

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, το κανάλι έχει ήδη δώσει τα χέρια με έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που έχουμε αρκετό καιρό να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Είστε έτοιμοι να μάθετε το όνομα;

Έγκυρη πηγή μου, μου "μαρτύρησε" πως ο ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης έκλεισε να παίξει τον ρόλο του κοινοτάρχη Περικλή Τόλια στη νέα σειρά που ετοιμάζεται να φέρει ο ΑΝΤ1 στις οθόνες μας και ονομάζετε "Άγριες μέλισσες"!

ΑΝΤ1: Πρόσωπο έκπληξη υπέγραψε με το κανάλι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Σε προηγούμενο αποκλειστικό μου ρεπορτάζ στο Vanda's blog, σας είχα αναφέρει πρώτη όλες τις λεπτομέρειες για το νέο σήριαλ που ετοιμάζουν οι ιθύνοντες! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω...