Μπαλατσινού: Δεν φαντάζεστε ποια σχεδιάστρια θα ράψει το νυφικό της!

Έσκασε πριν από λίγο!

Μπαλατσινού: Δεν φαντάζεστε ποια σχεδιάστρια θα ράψει το νυφικό της!

Πριν λίγο μάθαμε ποια θα ράψει το νυφικό της Τζένη Μπαλατσινού στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Το ζευγάρι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί τον Ιούνιο, μάλλον θα αναβάλει τον γάμο του, λόγω των εθνικών εκλογών.

Ο Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για την σχέση του με την όμορφο παρουσιάστρια, αλλά και τον γάμο τους και πριν λίγο έσκασε η είδηση για το νυφικός της.

Όπως λέγεται το νυφικό της θα ράψει η Μαρέβα Μητσοτάκη, η σύζυγός του Κυριάκου Μητσοράκη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Αναβάλλουν τον γάμο; Όλη η αλήθεια!

Αποκάλυψη τώρα για Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλη Κικίλια! Αναβάλλουν τον γάμο; Όλη η αλήθεια μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια στις εκλογές 2019 βρέθηκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1! Οι φωτογραφίες της όλο καμάρι έχουν ήδη γίνει viral!

Στο 356ο εκλογικό τμήμα στα Πετράλωνα ψήφισε λίγο μετά τις 10:00 την Κυριακή ο Βασίλης Κικίλιας και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν! Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόταν από τη μέλλουσα σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, ενώ εκεί βρισκόταν εκείνη την ώρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον οποίο και ευχήθηκε ολόθερμα καλή επιτυχία.

Αλήθεια, έχετε δει το προσκλητήριο του γάμου τους;

Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και με δυο νέα παιδιά, μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο τμήμα που ψήφισε. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Η εγκυμοσύνη, οι εκλογές και η αναβολή του γάμου!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Η εγκυμοσύνη, οι εκλογές και η αναβολή του γάμου!

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, το ζευγάρι μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών από τον Αλέξη Τσίπρα προβληματίστηκε έντονα κι αυτό γιατί υπήρξε σκέψη αναβολής του γάμου τους! Ως γνωστών το μυστήριο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Ιουνίου, δυο εβδομάδες πριν από την αναμέτρηση για τις εθνικές κάλπες κι ενώ η προεκλογική εκστρατία θα βρίσκεται στην κορύφωσή της.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί και ο γάμος θα γίνει κανονικά τελικά! Αυτή είναι η αλήθεια...