The 2night show: Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στον Αρναούτογλου για τις δύσκολες στιγμές που έζησε!

Η στιγμή που έχασε το πόδι του και άλλαξε όλη του η ζωή!

The 2night show: Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στον Αρναούτογλου για τις δύσκολες στιγμές που έζησε!

Στο The 2night show απόψε θα δούμε μεταξύ άλλων τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίο θα μιλήσει στον Αρναούτογλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε το πόδι του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

The 2night show καλεσμένοι

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κεραυνοβόλο έρωτα που τους άλλαξε την ζωή, τον ερχομό της κορούλας τους σε λίγους μήνες και για τον γάμο τους που θα γίνει τον Ιούνιο. Ο Ετεοκλής Παύλου περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν από πυροβολισμό έχασε το δεξί του πόδι.

The 2night show καλεσμένοι

Η Εμμανουέλα, η τραγουδίστρια των Kings έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλά για τη ζωή της. Στη συνέχεια, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα τραγουδήσουν το νέο τους τραγούδι, Papi.

The 2night show καλεσμένοι

Καλεσμένος του Γρηγόρη απόψε θα είναι και ο Gus G, ο Έλληνας κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ο οποίος διαπρέπει με την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο Gus G μιλά για τη heavy metal, τη συνεργασία του με τον Ozzy αλλά και για την απόφασή του να ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision.

Ελένη Χατζίδου: Το επικό τρολάρισμα στον Ετεοκλή Παύλου! «Είναι έτοιμος να...»!

Ένα επικό τρολάρισμα στον Ετεοκλή Παύλου έκανε η Ελένη Χατζίδου με μια φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι την Τετάρτη θα βρεθεί καλεσμένο στην εκπομπή «The 2night show» όπου θα μιλήσουν για όλα.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου, η οποία περιμένει το πρώτο παιδάκι τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τρόλαρε τον σύντροφό της για την πόζα του.

«Ο Ετεοκλής Παύλου έτοιμος να πει το ποίημα του στον θείο Γρηγόρη», έγραψε η Ελένη Χατζίδου. Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε.

undefined

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν τον γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου!

Στην παραλία πόζαρε η Ελένη Χατζίδου και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, λίγο πριν τον γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη Χατζίδου εκμεταλλεύτηκε τον σχετικά καλό καιρό και έκανε την βουτιά της στη θάλασσα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Ετεοκλή Παύλου.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γάμος

Μάλιστα σας έχουμε και την επίσημη ημερομηνία που θα παντρευτούν! Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου.