Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Της έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τι συνέβη;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Της έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Το μαχαίρι στο λαιμό έβαλαν στην Σπυριδούλα Καραμπουτάκι, της πρώην παίκτρια τους MasterChef και η φωτογραφία ντοκουμέντο, τα λέει όλα.

Η φωτογραφία αυτή έρχεται, μετά την είδηση πως το έπαιξε ντίβα κάνοντας βεντετιλίκια σε εκπομπή.

Συγκεκριμένα, το μαχαίρι στο λαιμό της έβαλε ο πρώην συμπαίκτης της, Πάνος χιουμοριστικά όταν βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Η Σπυριδούλα κάθισε στον θρόνο του Game of Thrones και ο Πάνος την έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό.

Master Chef: Προέκυψε ντίβα η Σπυριδούλα! Τα «βεντετιλίκια» σε εκπομπή!

Μας προέκυψε ντίβα η Σπυριδούλα από το Master Chef! Τα «βεντετιλίκια» σε εκπομπή που αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο Open tv!

Η δημοσιογράφος, την έδωσε κανονικά για την συμπεριφορά της σε δοκιμαστικό για την τηλεόραση!

«Χθες μου ήρθε το μήνυμα και σήμερα μου έρχονται κι άλλα. Η Σπυριδούλα έκανε χθες δοκιμαστικό, σαν να είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Και ο Άκης είναι λίγο αυτό που περιγράφω. Έκανε το δοκιμαστικό και τα είπε καλά, ήταν γενικά ευχαριστημένοι και της είπαν πολύ καλά λόγια. Εκείνη, όμως, ξέρετε τι τους απάντησε; Ότι δεν την ενδιαφέρει να βγαίνει σε μια εκπομπή για δέκα λεπτά.

Την ενδιαφέρει να κάνει δική της εκπομπή. Είναι ξεκάθαρο αυτό, θέλει να κάνει δική της εκπομπή. Ακριβώς αυτό που μου γράψανε είναι ότι δεν τρελαίνεται κιόλας να εμφανίζεται για δέκα λεπτάκια μόνο. Η κοπέλα θέλει τον δικό της σκηνοθέτη, τη δικιά της εκπομπή, τα ρούχα που θα φορέσει… Τους έκανε γενικά πολλά σταριλίκια χθες και για τα ρούχα και για το μακιγιάζ…», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Πολυκάρπου.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η γνωριμία με τον σύντροφό της και ο χωρισμός!

Για τον χωρισμό των γονιών της , αλλά και την γνωριμία με το σύντροφό της, μίλησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η μαγείρισσα που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef.

Η πρώην παίκτρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, στο STAR.

«Θα ήθελα να ανοίξω κάτι δικό μου, αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο. Οι γονείς μου έκλεισαν το τσιπουράδικο που είχαμε γιατί χώρισαν. Δεν πήγαινε άλλο το συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά άνοιξε η μαμά μου άλλο και ο μπαμπάς μου άλλο. Στου μπαμπά μου δούλευε ο αδερφός μου.

Και με τον σύντροφό μου ήμασταν ανταγωνιστές. Έτσι γνωριστήκαμε. Πήγαμε εμείς για τσίπουρο, εγώ τον είδα. Μετά βρεθήκαμε σε μια γειτονιά και μου λέει “εγώ δουλεύω σε αυτό το μαγαζί”, του λέω “εγώ στο άλλο”. Έτσι γνωριστήκαμε.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι υπάρχουν πάρα πολύ κακά μηνύματα, που αυτό είναι ανεξήγητο. Έβλεπα και εγώ πέρσι το παιχνίδι και μπορεί να είχα νευριάσει με κάποιον. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να στείλω μήνυμα και να τον βρίσω. Ειδικά για θέματα υγείας» είπε, μεταξύ άλλων, η Σπυριδούλα.

undefined