Σκάνδαλο μεγατόνων! Έπιασαν στα πράσα σύζυγο γνωστού ποδοσφαιριστή να κάνει έρωτα με αστυνομικό!

Τους τσάκωσαν σε parking!

Σκάνδαλο μεγατόνων! Έπιασαν στα πράσα σύζυγο γνωστού ποδοσφαιριστή να κάνει έρωτα με αστυνομικό!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έσκασε πριν από λίγο! Έπιασαν σύζυγό γνωστού ποδοσφαιριστή να κάνει έρωτα με αστυνομικό σε parking.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο και η σχέση τους, μόνο φιλική δεν ήταν.

Ο σύζυγος της 40χρονης είναι διάσημος ποδοσφαιριστής του Εδιμβούργου που έχει παίξει για αρκετούς σκωτσέζικους συλλόγους.

Ο 48χρονος που έγινε διοικητής του τμήματος του Εδιμβούργου τον Ιούνιο συνελήφθη όταν οι συνάδελφοί του δέχτηκαν παράπονα από πολίτες. Δύο αξιωματικοί έφθασαν στο πάρκινγκ και παρέμειναν δευτερόλεπτα ανακρίνοντας τον 48χρονο την ώρα που μαζί του ήταν και η γυναίκα.

Εκπρόσωπος του τμήματος Ερευνών και Επιθεώρησης τόνισε στη MailOnline: «Ερευνούμε ισχυρισμούς για πιθανή διάπραξη εγκλήματος κατά αξιωματικού της Αστυνομίας της Σκωτίας και θα ήταν απρεπές να σχολιάσουμε περαιτέρω εν εξελίξει έρευνα».

Σκάνδαλο μεγατόνων! Κόρη Έλληνα επιχειρηματία ζευγάρι με πολύτεκνη μαμά!

Σκάνδαλο στην κοσμική Αθήνα με την είδηση ότι κόρη Έλληνα επιχειρηματία είναι ζευγάρι με πολύτεκνη μαμά! Μάλιστα, το λεσβιακό love story, είναι το πρώτο θέμα συζήτησης!

Ο λεσβιακός έρωτας που αποκαλύπτει η Espresso έχει όλα τα στοιχεία άλλωστε, για να γίνει πρώτη είδηση στις συναθροίσεις καλών οικογενειών!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα,οι δύο ερωτοχτυπημένες γυναίκες, έχουν αφεθεί τόσο στον έρωτά ρους που δεν θα αργήσει η στιγμή να εκραγεί η βόμβα! Ο πρώην σύζυγός της κυρίας της υψηλής κοινωνίας, είναι επίσης γόνος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας και έριξαν τίτλους τέλους πριν δύο χρόνια, ωστόσο φυσικά δεν περίμενε πως η ζωή της θα έπαιρνε τέτοια τροπή! Οι κακές γλώσσες μάλιστα, δίνουν και παίρνουν σχετικά με την αιτία χωρισμού, αλλά εκείνη αδιαφορεί αφού ο έρωτάς της, την έχει στείλει στα ουράνια!