Γιώργος Λιάγκας: Η καλοκαιρινή του αγάπη! Φωτογραφία που είναι μαζί!

Αποκάλυψη τώρα! Ταιριάζουν;

Γιώργος Λιάγκας: Η καλοκαιρινή του αγάπη! Φωτογραφία που είναι μαζί!

Μια φωτογραφία δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που είναι μαζί με την... καλοκαιρινή του αγάπη!

Ο παρουσιαστής βρίσκεται για διακοπές εδώ και λίγες ημέρες στην Πάρο αλλά... δεν είναι μόνος!

Μπορεί στα social media να μην παρουσιάζει πουθενά την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και να ποστάρει φωτογραφίες με την μηχανή του και να την χαρακτηρίζει "Καλοκαιρινή αγάπη" αλλά...

Γιώργος Λιάγκας: Η καλοκαιρινή του αγάπη! Φωτογραφία που είναι μαζί!

Το Youweekly.gr μέσα από ένα φρέσκο ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό πριν από λίγα 24ωρα σας αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι πια μόνος στη ζωή! Μια μελαχρινή καλλονή έχει κλέψει την καρδιά του κι αν κατεβείτε λίγο παρακάτω στο άρθρο θα δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, στις οποίες φαίνεται να πίνουν καφέ και να... "καβαλάνε" την "καλοκαιρινή αγάπη" του παρουσιαστή και να εξαφανίζονται!

Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς τίποτα δεν μένει κρυφό από το Youweekly.gr!

Γιώργος Λιάγκας: Δεν είναι μόνος στην Πάρο! Η νέα γυναίκα στη ζωή του!

Αποκλειστικό βόμβα έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι μόνος στην Πάρο! Έχουμε όλες τις πληροφορίες για τη νέα γυναίκα στη ζωή του!

Πριν από λίγα μόλις λεπτά έμαθα καυτές πληροφορίες και θα σας τις αποκαλύψω εννοείται στο Vanda's blog!

Δεν το έχει γράψει κανείς άλλος και δεν πρόκειται κιόλας! Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες μου βρίσκεται στο νησί με μια γυναίκα!

Μελαχρινή, με αρκετά μακρύ μαλλί και αναλογίες μοντέλου! Γευμάτισαν σε γνωστή καφετέρεια του νησιού οι δυο τους! Εκείνη φορούσε ένα λευκό t-shirt και είχε το μαλλί της πιασμένο, το μισό, πάνω!

Γιώργος Λιάγκας: Δεν είναι μόνος στην Πάρο! Η νέα γυναίκα στη ζωή του!

Φορούσε συνεχώς γυαλιά ηλίου! Όπως μου μετέφερε η πολύ έγκυρη πηγή μου, το μαγαζί ήταν άδειο! Οι δυο τους γευμάτισαν στον εξωτερικό του χώρο, με θέα θάλασσα και βάρκες και έπειτα έφυγαν με το μηχανάκι που οδηγούσε ο παρουσιαστής!

Ήταν χαμογελαστοί και συζητήσουν συνεχώς!

Δεν υπήρξε κάποια κίνηση τρυφερότητας για να μπορέσει κάποιος να πει με σιγουριά πως... πρόκειται για τη νέα του σύντροφο! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι μόνος του στο νησί...

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της!

Το Youweekly.gr έχει το πιο καυτό ρεπορτάζ σήμερα! Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα και θα δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες! Μόνο εδώ!

Στο Vanda's blog, θα σας κάνω σήμερα την πιο πιπεράτη αποκάλυψη! Μετά το διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά, ο παρουσιαστής δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για την προσωπική του ζωή και όλοι θεωρούσαν πως ήταν μόνος αλλά... Με τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που έφτασαν στα χέρια μου διαψεύδω το γεγονός αυτό και μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι και πάλι ερωτευμένος!

Το μεσημέρι της Δευτέρας σας αποκάλυψα, πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μου, πηγή μου, μού μετέφερε πως οι δυο τους βρίσκονται για διακοπές στην Πάρο! Τώρα έχω στα χέρια μου και ακράδαντο υλικό που αποδεικνύει πως για ακόμα μια φορά το ρεπορτάζ μου ήταν σωστό!

Είστε έτοιμοι να δείτε την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά μετά την Φαίη Σκορδά;

Είναι νέα, είναι ωραία, με αναλογίες μοντέλου και γλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο!

Ιδού...

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπό της!

Όπως μου αποκάλυψε ο άνθρωπος μου οι δυο τους ήπιαν καφέ σε μια αρκετά γνωστή αλλά απομονωμένη καφετέρια χωρίς να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα για την σχέση τους με φιλιά και αγκαλιές και έπειτα από λίγη ώρα ανέβηκαν στο δίκυκλο του παρουσιαστή και... εξαφανίστηκαν!

Όσο για την γυναίκα, μου μετέφεραν πως ήταν χαμογελαστή συνεχώς και ευγενική με το προσωπικό του μαγαζιού!

Μπορεί δικαιώματα να μην έδωσαν για να πει κάποιος πως όντως είναι μαζί και δεν είναι κάποια απλή φίλη του αλλά... όποιος έχει δει ερωτευμένους, ξέρει καλά να αναγνωρίζει την διαφορά!

Εγώ θα πω απλά συγχαρητήρια!

Γιώργος Λιάγκας - Ευαγγελία Αραβανή: Είναι μαζί; Όλη η αλήθεια!

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και την Ευαγγελία Αραβανή; Είναι μαζί; Το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια!

Μια φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της και δείχνει τον παρουσιαστή και την ξανθιά καλλονή να γευματίζουν παρέα σε γνωστό μαγαζί φούντωσε φήμες για... νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz! Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω την αλήθεια γιατί... τίποτα δεν μου ξεφεύγει! Έψαξα και έμαθα τα πάντα!

Η Ευαγγελία και ο Γιώργος βρέθηκαν στο Balthazar το βράδυ της Πέμπτης και κάθισαν σε κοινό τραπέζι, δίπλα δίπλα!

Γιώργος Λιάγκας - Ευαγγελία Αραβανή: Είναι μαζί; Όλη η αλήθεια!

Άνθρωπος που βρέθηκε εκεί μου αποκάλυψε πόσο κύριος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στο πλευρό της! Δεν ήταν μόνοι τους, να το τονίσω! Το τραπέζι ήταν... επαγγελματικού τύπου και οι δυο τους ήταν ανάμεσα σε μια μεγάλη παρέα!

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει ανάμεσα στα δυο αυτά πρόσωπα για κανέναν λόγο! Οι δυο τους βρέθηκαν απλά σε μια κοινή παρέα για να συζητήσουν για το επαγγελματικό τους μέλλον και τίποτα παραπάνω!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, βέβαια, ήταν ένας τζέντλεμαν! Της τράβηξε την καρέκλα να κάτσει και της σέρβιρε το κρασί της όταν χρειαζόταν! Αυτά έμαθα..