Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται! Δείτε την αναγγελία του γάμου τους!

Το μονόπετρο που μας θάμπωσε!

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται! Δείτε την αναγγελία του γάμου τους!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz παντρεύεται και η νύφη, μας έδειξε την αναγγελία του γάμου μαζί με το μονόπετρο που μας θάμπωσε.

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 8 Ιουλίου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα οι οποίοι είναι τόσο ευτυχισμένοι που συνεχώς μιλάμε για τον γάμο τους.

Στράτος Τζώρτζογλου Σοφία Μαριόλα γάμος

Η Σοφία Μαριόλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε την αναγγελία του γάμου τους, αλλά και το μονόπετρο που της έκανε την πρόταση.

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται!

«Θέλω να μοιραστώ τον γάμο μου με όλο τον κόσμο»! Η αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

«Θέλω να μοιραστώ τον γάμο μου με όλο τον κόσμο», αποκάλυψε ηθοποιός λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Δείτε και το προσκλητήριο του γάμου τους!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο Πρωινό, την ώρα που έκανε πρόβα το γαμπριάτικο κοστούμι και εκδήλωσε την χαρά που νιώθει.

«Ο γάμος μας που θα γίνει τις 8 Ιουνίου, λέγεται με μια φράση: "Όλα είναι ένα". Θέλω να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Ας έρθουν και άγνωστοι άνθρωποι και θέλω να γίνουμε όλοι ένα. Θέλω να γίνει ένας διονυσιακός χορός που στο τέλος θα καταλήξει στη θάλασσα», δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου για τον γάμο του με τηΣοφία Μαριόλα.

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Δείτε τον...

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ευχήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram στον γιο του ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα.

Το μήνυμά του συνοδεύτηκε κι από μία κοινή τους φωτογραφία.

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος ευχήθηκε στον γιο του Αλκιβιάδη, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον γάμο του με την ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου. Ο Έλληνας ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χαμόγελα πάνω στην Brooklyn Bridge με τον γιο μου @alkiviadistz@stratos_tzortzoglou #brooklynbridge,αφιερωμένη για την σημερινή μέρα που ξεκινάει μια νέα φάση στην ζωή του».

Ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου μένει στην Αμερική, αλλά ο πατέρας του τον συμβουλεύει συνεχώς για τα επόμενα βήματά του.

Αυτήν την περίοδο ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Σοφία Μαριόλα, ενώ πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Αnt1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Δείτε την εικόνα:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο γιος του Αλκιβιάδης