Κώστας Ευριπιώτης: Αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο!

Οι δύσκολες ώρες, οι θεραπείες και οι άνρθωποι που του στάθηκαν!

Κώστας Ευριπιώτης: Αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο!

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο αγαπημένο ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Κώστας Ευριπιώτης, τον τελευταίο χρόνο είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και έδινε καθημερινά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να είναι δίπλα στην οικογένεια του.

Ο ηθοποιός τον τελευταίο διάστημα είχε πέσει σε κόμμα, όταν συνήλθε η οικογένεια του είχε ελπίδες, ωστόσο, όλα άλλαξαν με τους γιατρούς να μην δίνουν ελπίδες...

Η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά τους, αλλά και η σύντροφός τους δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. Μάλιστα, την γιορτή του την πέρασε μέσα στο νοσοκομείο έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Κώστας Ευριπιώτης: Η ανάρτηση της οικογένειας ανήμερα της γιορτής του...

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής η οικογένεια έκανε μια νέα ανάρτηση για τον Κώστα Ευριπιώτη.

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ο ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο.

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής τα παιδιά του πόσταραν ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Λατρεμένε μας πατέρα χρόνια σου πολλά. Η αγάπη μας να σου δίνει δύναμη. Αδαμάντιος, Ίωνας και η μαμά», έγραψαν.

Κώστας Ευριπιώτης: Η ανάρτηση της οικογένειας ανήμερα της γιορτής του...

Κώστας Ευριπιώτης: Ράγισε καρδιές το δώρο της οικογένειάς του!

Ράγισε καρδιές το δώρο που έκανε η οικογένειά του στον Κώστα Ευριπιώτη! Ποιες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του;

Ο Νίκος Νικόλιζας έχει το πλήρες ρεπορτάζ στην Espresso και αποκαλύπτει:

Στο αριστερό του χέρι, ο Κώστας Ευριπιώτης φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους. Δώρο που του έκαναν τα παιδιά του για να τον φυλάει από κάθε κακό. Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του. Ο αγαπημένος ηθοποιός, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ωστόσο, η ανησυχία όλων είναι διάχυτη.

Κώστας Ευριπιώτης: Ο "άγγελος" του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο! Οι τελευταίες εξελίξεις...

Μόλις έγιναν γνωστές οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση υγείας του Κώστα Ευριπιώτη! Τον επισκέφθηκε ο "άγγελός" του στο νοσοκομείο!

Τι συμβαίνει και ποια είναι η κατάστασή του;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso o Δημήτρης Φραγκιόγκου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Ευριπιώτης, για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο.

Στήθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν... το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

Και ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής του στη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα Παιδιά» έμεινε δίπλα του να προσεύχεται και να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Κώστας Ευριπιώτης: Ο

Κώστας Ευριπιώτης: Τον κοινώνησε ο πνευματικός του και μετά.... Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή για τον ηθοποιό!

Κώστας Ευρυπιώτης: Ραγδαίες εξελίξεις για τον ηθοποιό! Τον κοινώνησε ο πνευματικός του και μετά.... Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή για την οικογένειά του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν το περασμένο Πάσχα έκανε μια πολύωρη επέμβαση για την αφαίρεση φλεγμονών από το κεφάλι. Διαβάστε παρακάτω....

Εδώ και δυο μήνες δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη επιδεινώθηκε και πλέον όλοι λένε ότι είναι στα χέρια του Θεού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο ηθοποιός άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Δίπλα του συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του ο οποίος τον κοινώνησε!