Πάνος Ζάρλας: Τα πρώτα πλάνα από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου! (Βίντεο)

Έχουν σοκαριστεί οι πάντες!

Πάνος Ζάρλας: Τα πρώτα πλάνα από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου! (Βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε εικόνες από το σημείο όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Πάνος Ζάρλας!

Ο νικητής του Power of Love άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του!

Σοκ προκάλεσε η είδηση με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη και νικητή του Power of Love.

O ΣΚΑΪ μετέδωσε πλάνα από το σημείο όπου έγινε το μοιραίο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ζάρλας ανέβαινε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το τροχαίο συνέβη στις 02:00 τα ξημερώματα, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες! Διαβάστε για τη ζωή του Πάνου Ζάρλα!

Το περιστατικό έγινε κοντά στο ύψος του Ωνάσειου, στη λεωφόρο Συγγρού!

Νεκρός ο Πάνος Ζάρλας! Είδηση σοκ! Αποκλειστικό!

Είδηση σοκ! Πριν από λίγα λεπτά μαθεύτηκε πως ο πρώην παίκτης του Power of Love, Πάνος Ζάρλας είναι νεκρός! Τι συνέβη; Αποκάλυψη!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας ενεπλάκη σε τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής!

Νεκρός παίκτης του Power of love! Είδηση σοκ!

Το νέο έφτασε και στην Στέλλα Μιζεράκη η οποία απο τις πρώτες πρωϊνες ώρες είναι σε κατάσταση σοκ, την οποία ενημέρωσε παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΙ!

Ανήμερα των γενεθλίων του, θα γινόταν 28 χρονών...

Νεκρός παίκτης του Power of love! Είδηση σοκ!

Η τραγική ειρωνεία είναι αποτυπωμένη στα προφίλ του στα σόσιαλ μίντια. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά » για τα γενέθλιά του και «υγεία».

Οι πληροφορίες μου επίσης αναφέρουν πως δυστυχώς δεν φορούσε κράνος και πως η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν συγκλονιστική!

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!