Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάγωσε το χαμόγελό της την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο στην εκπομπή... (Βίντεο)

Συντετριμμένη η παρουσιάστρια!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάγωσε το χαμόγελό της την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο στην εκπομπή... (Βίντεο)

To χαμόγελο της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάγωσε την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο που συγκλόνισε τους πάντες στην εκπομπή της στον AlphaTV «Happy Day».

Η παρουσιάστρια, όπως και όλοι στο πάνελ, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη του Power of Love, σόκαρε όλο τον κόσμο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την είδηση στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να χάνει το χαμόγελό της, όπως και το υπόλοιπο πάνελ του Happy Day.

Μάλιστα το γεγονός πως ο Ζάρλας είχε τα γενέθλιά του σήμερα, κάνει ακόμη πιο τραγικό το συμβάν με το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού!

Δείτε όλα όσα είπε

Πάνος Ζάρλας: Τα πρώτα πλάνα από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου! (Βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε εικόνες από το σημείο όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Πάνος Ζάρλας!

Ο νικητής του Power of Love άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του!

Σοκ προκάλεσε η είδηση με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη και νικητή του Power of Love.

O ΣΚΑΪ μετέδωσε πλάνα από το σημείο όπου έγινε το μοιραίο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ζάρλας ανέβαινε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το τροχαίο συνέβη στις 02:00 τα ξημερώματα, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες! Διαβάστε για τη ζωή του Πάνου Ζάρλα!

Το περιστατικό έγινε κοντά στο ύψος του Ωνάσειου, στη λεωφόρο Συγγρού!

Στέλλα Μιζεράκη: Σε άθλια κατάσταση μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η Στέλλα Μιζεράκη μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Ζαρλά! Έχουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog, σας αποκάλυψα το πρωί της Παρασκευής πως ο νικητής του Power of love και πρώην σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας ενεπλάκη σε τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ανήμερα, μάλιστα, των γενεθλίων του...

Αποκλειστικές μου πληροφορίες, αναφέρουν πως την Στέλλα την ενημέρωσε παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ μέσω τηλεφώνου και τώρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Την πήρε 2 τηλέφωνα μέσα στη νύχτα ενώ η Στέλλα βρισκόταν σπίτι της και κοιμόταν! Όταν έμαθε τα τόσο άσχημα νέα δεν μπορούσε να το πιστέψει και στην αρχή ρώτησε αν της κάνουν πλάκα αλλά όταν κατάλαβε πως όλα αυτά που άκουγε στο ακουστικό της ίσχυαν κατέρρευσε! Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, όπως μου μετέφερε η πηγή μου και έκλεισε κατευθείαν το τηλέφωνο!

Από εκείνη τη στιγμή, μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι γνωρίζουν τι κάνει και που βρίσκεται!

Κουράγιο...