Μαρία Μπακοδήμου: Πόνεσε η ψυχή της με τον θάνατο που σόκαρε το Power of Love!

Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

Μαρία Μπακοδήμου: Πόνεσε η ψυχή της με τον θάνατο που σόκαρε το Power of Love!

Συγκλονισμένη η Μαρία Μπακοδήμου με τον θάνατο που σόκαρε όλο το Power of Love! Το πονεμένο μήνυμα στο instagram!

Η παρουσιάστρια ράγισε καρδιές!

Η Μαρία Μπακοδήμου γνώριζε πολύ καλά τον Πάνο Ζάρλα, λόγω της παρουσίας του στο Power of Love!

Η παρουσιάστρια μόλις έμαθε τα άσχημα νέα με τον θάνατό του ταράχτηκε και έγραψε ένα μήνυμα στο instagram που ράγισε καρδιές!

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε τη φωτογραφία του Πάνου στο προφίλ της, γράφοντας: «Αχ ρε Πάνο... Πόνσεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν...»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Aχ ρε Πάνο... Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πανω σου ,τίποτα σκοτεινό . Δεν...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

Στέλλα Μιζεράκη: Σε άθλια κατάσταση μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η Στέλλα Μιζεράκη μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Ζαρλά! Έχουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog, σας αποκάλυψα το πρωί της Παρασκευής πως ο νικητής του Power of love και πρώην σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας ενεπλάκη σε τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ανήμερα, μάλιστα, των γενεθλίων του...

Αποκλειστικές μου πληροφορίες, αναφέρουν πως την Στέλλα την ενημέρωσε παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ μέσω τηλεφώνου και τώρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Την πήρε 2 τηλέφωνα μέσα στη νύχτα ενώ η Στέλλα βρισκόταν σπίτι της και κοιμόταν! Όταν έμαθε τα τόσο άσχημα νέα δεν μπορούσε να το πιστέψει και στην αρχή ρώτησε αν της κάνουν πλάκα αλλά όταν κατάλαβε πως όλα αυτά που άκουγε στο ακουστικό της ίσχυαν κατέρρευσε! Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, όπως μου μετέφερε η πηγή μου και έκλεισε κατευθείαν το τηλέφωνο!

Από εκείνη τη στιγμή, μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι γνωρίζουν τι κάνει και που βρίσκεται!

Κουράγιο...

Πάνος Ζάρλας: Τα πρώτα πλάνα από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου! (Βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε εικόνες από το σημείο όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Πάνος Ζάρλας!

Ο νικητής του Power of Love άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του!

Σοκ προκάλεσε η είδηση με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη και νικητή του Power of Love.

O ΣΚΑΪ μετέδωσε πλάνα από το σημείο όπου έγινε το μοιραίο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ζάρλας ανέβαινε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το τροχαίο συνέβη στις 02:00 τα ξημερώματα, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες!

Το περιστατικό έγινε κοντά στο ύψος του Ωνάσειου, στη λεωφόρο Συγγρού!

Πάνος Ζάρλας: Ο νικητής του Power of Love,1 η ζωή του και το άδοξο τέλος του

Τον Πάνο Ζάρλα τον γνωρίσαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό παιχνίδι Power of love! Η είδηση για τον θάνατο και το άδοξο τέλος που του επιφύλλαγε η μοίρα έσκασε σαν βόμβα σήμερα!

Ποιος ήταν όμως ο Πάνος Ζάρλας;

Ο Πάνος Ζάρλας γεννήθηκε στην Αθήνα όμως μεγάλωσε στην Μυτιλήνη. Όταν ήταν 19 χρονών αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του . Ήρθε στην Αθήνα και έπιασε δουλειά σε ένα μαγαζί. Αργότερα βρήκε σπίτι, κάλυπτε μόνος τα έξοδά του και αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική. Η ζωή όμως τον ξαναγύρισε στη νυχτερινή ζωή όπου και παρέμεινε για τα τελευταία 7 χρόνια δουλεύοντας στην υποδοχή.

Είχε συμμετάσχει στο Power of Love1 και μάλιστα αναδείχθηκε νικητής με την τότε αγαπημένη του Κρητικοπούλα Στέλλα Μιζεράκη. Έγινε αναγνωρίσιμος και αγαπητός από τον κόσμο. Ήταν ένας ευγενικός νέος και ήθος και αξίες.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πάνος και η Στέλλα παρουσίασαν το τηλεοπτικό παιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα». Το τηλεπαιχνίδι είδε να πέφτουν οι τίτλοι τέλους νωρίτερα απ' όσο περίμεναν κάτι που όπως έγινε γνωστό αργότερα οδήγησε τα δύο παιδιά να λήξουν την σχέση τους.

Ο Παναγιώτης Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη ωστόσο είχαν κρατήσει καλές σχέσεις και η σημερινή είδηση για τον θάνατο του έχει πραγματικά καταρρακώσει εκείνη και τους οικείους του.

Σήμερα ήταν τα γενέθλιά του και θα γινόταν 28 ετών όμως δεν πρόλαβε να σβήσει τα κεράκια των γενεθλίων του με την οικογένειά του.