Ειρήνη Ψυχράμη: Θα μείνετε κάγκελο με την αποκάλυψή της για την εξέλιξη του «Μην ψαρώνεις»

Έριξε τη βόμβα της!

Ειρήνη Ψυχράμη: Θα μείνετε κάγκελο με την αποκάλυψή της για την εξέλιξη του «Μην ψαρώνεις»

Η Ειρήνη Ψυχράμη μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Μην ψαρώνεις» και αποκάλυψε συνταρακτικές εξελίξεις για την σειρά αλλά και για τον ρόλο που υποδύεται, την «Μήτση».

Η Μήτση του «Μην ψαρώνεις», που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, δεν συστήθηκε φέτος στο τηλεοπτικό κοινό. Αρκετά χρόνια πριν, ήταν μέλος ενός γυναικείου ποπ συγκροτήματος στη χώρα μας, που όμως διαλύθηκε σχετικά γρήγορα.

Η Ειρήνη Ψυχράμη που την ενσαρκώνει μιλά για τις διαφορές των δυο κοριτσιών, για την εξέλιξη στην καριέρα της και το μέλλον που βλέπει μπροστά της.

Χαρήκαμε πολύ που επέστρεψες στην τηλεόραση! Εδώ και χρόνια υπήρχε ένα σύννεφο σχετικά με το τι κάνεις...

«Λογικό. Η προβολή με τις Hi-5 ήταν τεράστια για ένα παιδί στα 19 που ακόμα δεν έχει προσανατολιστεί. Οπότε, όλα αυτά έγιναν τόσο γρήγορα που δεν είχα το περιθώριο να σκεφτώ τι θα κάνω στη ζωή μου. Ηθελα να το σκεφτώ σοβαρά. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με την ποπ μουσική απλώς γιατί έτυχε στα 19 μου. Μετά από χρόνια όμως έτυχε αυτό με το “Μην Ψαρώνεις”, μια ιδανική συνθήκη. Νιώθω πλέον να πατάω γερά στα πόδια μου».

Πού δούλεψες έκτοτε;

«Ο,τι έκανα και ό,τι επέλεγα δεν ήθελα να έχει τόση προβολή. Μπήκα στη διαδικασία του ψαξίματος, της αναζήτησης, γύρισα πάλι εκεί, σαν να ξεκινούσα από την αρχή. Δούλεψα στον “Σταυρό του Νότου”, σε άλλες μουσικές σκηνές, με τον Διονύση Τσακνή για πολλά χρόνια και έκανα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με την ποπ μουσική. Κακά τα ψέματα, δεν με αντιπροσώπευε η ποπ μουσική, παρόλο που ήρθαν τα πράγματα έτσι. Το υποστήριξα τότε, αλλά μέχρι εκεί. Δεν με εκφράζει η ποπ».

Εκμεταλλεύτηκες τη δημοσιότητα που είχες;

«Θα μπορούσα να την εκμεταλλευτώ και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, δεν μου βγήκε όμως. Μπορεί αυτό να ήταν και μια αντίδραση. Το έζησα αυτό στα άκρα για λίγα χρόνια, αλλά είχε έρθει η στιγμή να κάνω άλλα πράγματα. Το σώμα και το μυαλό μου με κατεύθυναν αλλού. Για να με πάρουν στον “Σταυρό του Νότου” έκανα οντισιόν. Δεν με πήραν επειδή ήμουν μέλος των Hi-5».

H χώρα και το σύστημα δίνουν ευκαιρίες όταν τα φώτα σβήσουν; Αντιμετώπισες καλή συμπεριφορά όταν διαλύθηκε το συγκρότημα;

«Και να μου δίνονταν ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλευόμουν. Δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση και πήγαινα μέχρι εκεί που ένιωθα ασφάλεια. Αυτό δεν βοηθά γενικότερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να θέλεις κάτι πολύ και θα σου έρθει...».

Οπως σου ήρθε ο συγκεκριμένος ρόλος! Ποια είναι, λοιπόν, η ηρωίδα σου;

«Ενα πολύ γλυκό κοριτσάκι. Νομίζω πως η Μήτση με την Ειρήνη έχουν πολλά κοινά στοιχεία, θα μπορούσαν ακόμα και να κάνουν παρέα. Τον ρόλο τον φτιάξαμε μαζί με τον Πιέρρο Ανδρακάκο, τον σκηνοθέτη της σειράς. Θέλω να τονίσω πόσο με έχουν βοηθήσει όλοι σε αυτό. Από τον Αθερίδη και τη Λεκάκη μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της παραγωγής. Η ηρωίδα μου στήθηκε με βάση την ηρωίδα της Στέλλας (Φαίδρα Δρούκα), καθώς έχουμε πολλές σκηνές μαζί. Η Μήτση είναι ένα παιδί αθώο, έχει μάθει να είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι, αλλά παρά ταύτα προσπαθεί να βοηθήσει».

Είναι ένας ρόλος που θα σου ανοίξει περισσότερες πόρτες και ορίζοντες;

«Σίγουρα είναι, καθώς πλέον είμαι έτοιμη και εγώ. Είναι μια πολύ καλή δουλειά, όπως ήταν και οι Hi-5, μόνο που τώρα νιώθω πως μπορώ να το διαχειριστώ και να το εξελίξω».

Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;

«Ετσι ξέρουμε. Αλλά επειδή ποτέ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, ας κρατάμε μικρό καλάθι».

Τελικά η Ειρήνη είναι περισσότερο ηθοποιός ή τραγουδίστρια; Η μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση;

«Θα έλεγα πως είμαι καλλιτέχνης. Δεν μπορώ να βάλω ταμπέλα. Ασχολούμαι με τη μουσική από τα έξι μου -όπως και τα αδέρφια μου-, είναι ένας τρόπος ζωής. Για αυτό δεν άντεχα να τραγουδώ και να αμείβομαι για αυτό. Η μουσική για μένα ήταν μια διέξοδος, για αυτό δεν ήθελα να το κάνω επάγγελμα. Μου αρέσει επιλεκτικά να τραγουδώ».

Τι άλλο ετοιμάζεις;

«Υπάρχει κάτι στα σκαριά, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αφορά πάντως θεατρική δουλειά».

Μην Ψαρώνεις: Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει το μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1!

Πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Μην Ψαρώνεις, μας αποκαλύπτει το μέλλον της.

Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Ο ηθοποιός Γιάννης Σίντος, ο οποίος αποκαλύπτει στο περιοδικό«ΜΥtv» και τη Μάρα Σαρρή τι θα γίνει με τη σειρά.

Περίμενες ότι οι τηλεθεατές θα αγκαλιάσουν τη σειρά με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

«Σίγουρα περίμενα ότι θα αγκάλιαζαν τους πρωταγωνιστές μας. Αλλά όχι, δεν περίμενα ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον του θεατή. Ποτέ δεν ξέρω άλλωστε τί είναι αυτό που αρέσει σε κάποιον και ούτε πιστεύω ότι θα το μάθω και ποτέ.»

ΠΗΓΗ ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ