Ανδρέας Γεωργιού: Φεύγει από τον AlphaTV! Ο λόγος του «χωρισμού»

Τι συνέβη;

Ανδρέας Γεωργιού: Φεύγει από τον AlphaTV! Ο λόγος του «χωρισμού»

Ο Ανδρέας Γεωργίου αναμένεται να μην συνεχίσει στον AlphaTV, ψάχνοντας τη νέα «στέγη» για τις σειρές του. Ποιος ήταν ο λόγος του «χωρισμού»;

Μετά το τέλος του Τατουάζ πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις!

Στα τέλη του Ιουνίου το συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον AlphaTV ολοκληρώνεται και όπως αναφέρει το TV Έθνος ο σκηνοθέτης ψάχνει τη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Η νέα του σειρά «8 λέξεις» ψάχνουν τη νέα τους στέγη και μετά το τέλος του Τατουάζ αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Όσο για τον ποιο λόγο δεν συνεχίζει στον AlphaTV; Το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπήρξε διαφωνία για το ύψος των πνευματικών δικαιωμάτων, σε περίπτωση που η σειρά πουληθεί στο εξωτερικό, όπως και στην ώρα προβολής. Το οικονομικό, ωστόσο, τονίζεται πως έπαιξε δευτερεύοντα ρόλο.

Κούλλης Νικολάου: Τσακώθηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου; Όλη η αλήθεια!

Τσακώθηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου ο Κούλλης Νικολάου; Όλη η αλήθεια, όπως εκείνος την αποκάλυψε!

Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» γυρίστηκε στην Καλαμπάκα και ο σεναριογράφος του επιτυχημένο σήριαλ, Κούλλης Νικολάου, μίλησε για τα νέα του σχέδια.

«Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και τον Alpha Ελλάδας για το “Αστέρια στην άμμο”. Για τις “8 Λέξεις” ακόμα δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει. Δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις, αυτή τη στιγμή το δημιουργούμε και σιγά σιγά θα δούμε», δήλωσε στους «Κου Κου».

Μάλιστα ο ίδιος απάντησε και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου να έχουν συγκρουστεί και αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται φέτος.

«Είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι εγώ και ο Ανδρέας μπορούμε να τσακωθούμε. Το να διαφωνούμε είναι μέσα στην ημερησία διάταξη. Δεν τσακώνεσαι με αδερφό ο οποίος δεν είναι εξ’ αίματος, αλλά έχεις επιλέξει να είναι αιώνια αδερφός σου».

Όσο για τους συντελεστές του σήριαλ «8 λέξεις»: «Θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, νέοι ηθοποιοί, οι οποίοι δεν είναι απλά νέοι στο επάγγελμα, είναι ηθοποιοί με ήθος πρώτα από όλα και ερμηνευτικό ταλέντο, που θα συναρπάσουν. Η Δανάη Παππά θα είναι μαζί και ο Στέφανος Μιχαήλ που θα μπει στην πορεία». Λίγο πριν φύγετε...

Ανδρέας Γεωργίου: Το trailer της νέας του σειράς κυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό!

Τα γυρίσματα για την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έχουν ξεκινήσει και το trailer κυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό.

Από τις σκηνές που αντικρίσαμε θα δούμε μια νέα επιτυχία μετά το Μπρούκο και το Τατουάζ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης το πρωί της Τρίτης δημοσιοποίησε το πρώτο trailer της νέας του σειράς με τίτλο «8 Λέξεις». Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για ακόμη μια δυνατή ιστορία αγάπης που υπογράφουν η Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου. Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου, Απόστολος Γκλέτσος, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου και άλλοι πολλοί.