Πάνος Ζάρλας: Το βίντεο-αφιέρωμα που ράγισε καρδιές στο Power of Love! «Αντίο Πάνο...»

Ανατριχιαστικό!

Πάνος Ζάρλας: Το βίντεο-αφιέρωμα που ράγισε καρδιές στο Power of Love! «Αντίο Πάνο...»

Πριν την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Power of Love έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στον Πάνο Ζάρλα.

Η παραγωγή είπε το «αντίο» στον Πάνο.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σε τροχαίο ατύχημα σόκαρε τους πάντες!

Η παραγωγή του Power of Love ετοίμασε ένα βίντεο αφιέρωμα για τον Πάνο που ράγισε καρδιές, το οποίο έπαιξε πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο.

Δείτε το

Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές ο πατριός του! «Έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω...»! (Βίντεο)

Ραγίζει καρδιές ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και συγκλόνισε, λέγοντας πως έχει το βαρύ καθήκον να τον θάψει.

Ο πρώην παίκτης του Power of love έφυγε τόσο άδικα το βράδυ της Πέμπτη στην λεωφόρο Συγγρού, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του.

Ο πατριός του, κ. Βασίλης είπε στην εκπομπή: Τον Παναγιώτη, αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας, τον μεγάλωσα από τα 7 του. Και έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω στα 28 του εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, χαμογελαστό, φιλότιμο, αλλά κόπηκε το νήμα της ζωής του απότομα και εμάς μας ήρθε κεραμίδα. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, μόνο για να κάνει τις δουλειές του. Αυτά που μου μετέφερε η μητέρα του ήταν πως μετά τα γενέθλια του έφυγε με κατεύθυνση να βρει φίλους του για να συνεχίσει τη βραδιά του. Ήταν μαζί με τη μητέρα του και φίλους και γιόρταζαν τα γενέθλια του. Ο Πάνος ήταν σαν μωρό παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Ζάρλας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του;

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σε τροχαίο δυστύχημα και οι συγγενείς του ετοιμάζονται για την κηδεία του.

Το τελευταίο «αντίο» στον νικητή του Power of Love θα το πουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής τράκαρε με την μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Η κηδεία του πρόκειται να γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μυτιλήνη, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου! «Διαμελίστηκε μπροστά μου», λέει αυτόπτης μάρτυρας!

Βίντεο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου του Πάνου Ζάρλα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ μία μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα σοκάρει κάνοντας λόγο για διαμελισμό!

Ένα-ένα στα στοιχεία έρχονται στο «φως»...

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα έχει σοκάρει και νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τις ώρες του τραγικού δυστυχήματος.

Ο νικητής του Power of Love βρισκόταν στην άνοδο της Συγγρού στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο, το οποίο τράβηξε κάποιος περαστικός, δευτερόλεπτα από τη στιγμή του τροχαίου!

Παράλληλα, ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο τα όσα είδε τη στιγμή του τροχαίου!

«Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι. Να προσέχεις. Ετυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα», γράφει ο αυτόπτης μάρτυρας στο Facebook.