Τόνια Σωτηροπούλου: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια στο Instagram!

Είναι πολύ σημαντικό!

Τόνια Σωτηροπούλου: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια στο Instagram!

Μια δημόσια έκκληση για βοήθεια έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία και το μήνυμα συγκινεί...

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα με τα ζώα και την έχουμε δει σε διαφημίσεις με το μήνυμα "μην αγοράζει, υιοθέτησε".

Πριν από λίγη ώρα η ηθοποιό δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα σκυλάκι που τραυμάτισε στα πόδια κάποιος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει και ψάχνουν τον υπεύθυνο.

Τόνια Σωτηροπούλου: Ψήφισε τον Γεωργούλη στις εκλογές; Η επική απάντηση της...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε την Τόνια Σωτηροπούλου αν ψήφισε τον Αλέξη Γεωργούλη στις εκλογές; Η απάντηση της ήταν επική.

Η ηθοποιός λίγες ημέρες μετά αφού βρέθηκε στις Κάννες με τον Κωστή Μαραβέγια, βρέθηκε στην ενότητα της Γιαγιάς στο Πρωινό.

Μεταξύ άλλων με αφορμή λοιπόν, την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη στις ευρωεκλογές, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ρώτησε την ηθοποιό: «Γεωργούλη θα ψήφιζες; Τώρα που βάζει υποψηφιότητα;».

Η Τόνια Σωτηροπούλου, άλλαξε αμέσως θέμα λέγοντας: «Θυμωμένα στάχια διαβάζω…» και κράτησε στα χέρια της ένα βιβλίο.

undefined

Τόνια Σωτηροπούλου: Η δημόσια έκκληση στο Instagram για βοήθεια! Τι συνέβη;

Δημόσια έκκληση για βοήθεια έκανε στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου.

Τι συνέβη στην ηθοποιό;

Η Τόνια Στηροπούλου είναι πολύ ευαισθητοποιημένο με τα αδέσποτα ζώα. Μάλιστα, την έχουμε δει και σε διαφημίσεις στην τηλεόραση στέλνοντας το μήνυμα "να μην αγοράσουμε, αλλά να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο ζωάκι".

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα σκυλάκι, το οποίο ψάχνει το παντοτινό του σπίτι και ζήτησε την βοήθεια τον διαδικτυακών της φίλων για να το βρει.

Τόνια Σωτηροπούλου δημόσια έκκληση