Μέγκι Ντριο: Η αποκάλυψη για τον Πάνο Ζάρλα! «Σε 10 μέρες είχαμε κανονίσει...»!

Συγκλονισμένο το μοντέλο από τον ξαφνικό θάνατο του!

Μέγκι Ντριο: Η αποκάλυψη για τον Πάνο Ζάρλα! «Σε 10 μέρες είχαμε κανονίσει...»!

Συγκλονισμένοι είναι όλοι από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα. Ανάμεσα τους και η Μέγκι Ντριο η οποία έκανε μια αποκάλυψη.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of love έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μέγκι Ντρίο δημοσίευσε στα Instastories της μια φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα και έγραψε στην λεζάντα της:

«Είναι πολύ κρίμα που δεν καταφέραμε ποτέ να συνεργαστούμε, διότι σε 10 μέρες είχαμε κανονίσει μια συνεργασία μαζί. Καλό ταξίδι Πάνο»

Πάνος Ζάρλας: Στη δημοσιότητα το βίντεο με την στιγμή που χάνει τον έλεγχο της μηχανής του!

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το βίντεο από την στιγμή που ο Πάνος Ζάρλας χάνει τον έλεγχο της μηχανής και χάνει την ζωή του.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές!

Το διαδικτυακό κανάλι One πρόβαλε αποκλειστικό ρεπορτάζ όπου δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο, από την τραγική στιγμή που ο 28χρονος, Πάνος Ζάρκας χάνει τον έλεγχο της μηχανής του και πέφτει στο έδαφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Ζάρλας: Η συγκινητική φωτογραφία για τα γενέθλια του και το συγκλονιστικό μήνυμα!

Μια συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε η Τζούλια Καραγιάννη και το μήνυμα της για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα είναι συγκλονιστικό.

Όλοι του η φίλη και η οικογένεια του είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό του.

Στα 28α γενέθλια του ο Πάνος Ζάρλας έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή.

Η Τζούλια Καραγιάννη, η οποία ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που πήγαν στο νοσοκομείο με την Στέλλα Μιζεράκη, δημοσίευσε μια πολύ συγκινητική φωτογραφία του από τα γενέθλια που είχε γιορτάσει στο Power of love.

«Ένα χρόνο πριν, στα γενέθλιά σου! Πόσο ωραία είχαμε περάσει… που να φανταστούμε ότι σε ένα χρόνο ακριβώς δεν θα είσαι πια εδώ… Δεν θα σε βλέπω να χαμογελάς ούτε να κάνεις τις “βλακείες” σου και να γελάμε. Αχ! βρε Πανούλη μου πόσο άδικα έφυγες… ήσουν πολύ μικρός είχες όνειρα, αγάπη, πάθος, δίψα για ζωή και ελπίδα… Γιατί; Καλό ταξίδι φίλε μου. RIP 31-5-19», έγραψε.

Πάνος Ζάρλας θάνατος γενέθλια

Πάνος Ζάρλας: H δημόσια ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που δούλευε!

Μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν, κάνοντας δημόσιες σχέσεις, έκανε μια δημόσια ανακοίνωση.

Όπως έγραψε στο Instagram το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό απόψε ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η οικογένεια του Banana Athens, από σήμερα είναι πιο φτωχή… Ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων. Καλή δύναμη στην οικογένεια του εκλιπόντος… Το κατάστημα μας σαν ελάχιστο φόρο τιμής, σήμερα Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό…»

undefined

undefined